Oversigt over udvalgte artikler

Her kan du finde en oversigt over nogle af de vigtigste temaer, som jeg berører. Temaerne er inddelt efter alfabetisk orden:

 

Angst for at køre bil – I dette brevkassesvar kan du læse om en mand, der er blevet angst for at køre bil, og mine råd til ham om hvordan angst for at køre bil kan håndteres!

Araknofobi – Angst for edderkopper eller araknofobi kan ofte relatere sig til helt andre ting end edderkopperne selv. Araknofobi som en del andre typer angst handler ofte om at have et sted at kanalisere frygt og utryghed hen!

Bliv glad igen – Alle oplever fra tid til anden store omvæltninger i sit liv, og nogle kan udvikle sig til en egentlig nedtur. Her beskæftiger jeg mig med, hvordan man kan blive glad igen, og vigtigheden af at blive glad igen!

BWRT – Egentlig står det for BrainWorking Recursive Therapy, men de fleste kalder det for BWRT. I denne artikel kan du læse om hvad BWRT er, og hvordan du kan bruge BWRT som effektiv strategi til at få det bedre!

Drømme – Hvad er drømme og har du brug for nye drømme. Nogle drømme kan være demotiverende, og så er det at forsøge at skabe plads til nye drømme, der er livsbekræftende. Temaet i denne artikel er netop hvordan nye drømme kan erstatte gamle drømme!

Drømmetydning – Hvad er drømmetydning, og hvad betyder de forskellige drømmesymboler? Det er temaet for denne, hvor du også kan få en gratis guide til drømmetydning.

Eksamensangst – Artiklen om eksamensangst er endnu ikke færdigudgivet, men du vil få et link her, når den er klar.

Flyskræk – Hvad er flyskræk, hvordan viser den sig og hvordan kan man behandle flyskræk? Det er temaet for denne artikel om angst for at flyve!

Healing – Det er nok den ældste behandlingsform, der findes. Healing er en behandling, hvor man hjælper krop og sjæl til selv at gå i gang med en helbredelsesproces. Healing kan ikke erstatte behandling, som din læge kan tilbyde dig, men healing kan støtte dig og være en supplerende kraft!

Heartmath – Man bruger Heartmath I relation til stress. Heartmath er et system til nemmere at nå indre balance. Her kan du læse mere om hvordan jeg bruger Heartmath som terapeutisk redskab.

Hypnose – Hvad er hypnose? Hvordan føles det at være i hypnose? Hvordan virker en hypnose? Hvor mange former for hypnoser findes der? Det er nogle af de spørgsmål du får besvaret her!

Hypnoterapi – Her har vi professionaliseret hypnosen til en terapeutisk måde at håndtere ubevidste mønstre! Der kan være stor forskel fra person til person på hvordan hypnoterapi virker, og hvor effektiv hypnoterapi er! Her kan du læse mere om hvordan jeg bruger hypnoterapi!

Indre ro – Her kan du finde en selvhypnose til indre ro. Denne guide til indre ro kan du få uden at skulle betale noget ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev!

Ked af det – Artiklen om at være ked af det, og hvordan du håndterer at være ked af det, kommer du til at kunne finde her, når den er udgivet og klar!

Koncentrationsbesvær – Hvorfor kan man have besvær med at holde koncentrationen, og hvordan kan koncentrationsbesvær bearbejdes? I denne artikel forklarer jeg om problemer, der ofte er i forbindelse med koncentrationsbesvær, og hvordan jeg som terapeut arbejder med at hjælpe dig med koncentrationsbesvær!

Livsglæde – Her kommer der en artikel om livsglæde. Du ville kunne finde den her, når den er blevet udgivet!

Loven om tiltrækning – De fleste har hørt om loven om tiltrækning, men det er kun få der faktisk har sat sig ind i hvordan den fungerer, og om den egentlig virker. Du kan her læse mere om, hvorfor man både kan sige at loven om tiltrækning fungerer og ikke fungerer, og du får også en grundig gennemgang af hele loven om tiltrækning.

Negative tanker – Her kommer der en artikel med temaet negative tanker, og hvordan du kan håndtere de negative tanker.

NLP terapi – Hvad er NLP terapi, hvordan bruges NLP terapi og hvem er den særlig relevant for? Det kommer der en artikel om her!

Overstimulering – Hvad er overstimulering, hvordan håndterer man overstimulering, hvordan håndterer jeg overstimulering? Det er nogle af de spørgsmål, som vil blive besvaret i denne artikel om overstimulering, når den kommer online!

Regression – Hvad er regression og hvordan foregår en regression til tidligere liv? Det kan der være stor forskel på fra behandler til behandler, men her får du information om, hvordan der arbejdes med regression hos mig!

Regressionsterapi – Her er fokus på det terapeutiske element ved regression! I regressionsterapi arbejdes der med barndom, fostertilstand og tidligere liv. Du kan læse mere her om hvordan regressionsterapi fungerer hos mig, og hvad du kan forvente at opnå med regressionsterapi.

Selvhypnose – Ligesom andre kan hypnotisere dig, så kan du også selv hypnotisere dig selv, og det kalder vi lige ud af landevejen for selvhypnose. Her får du en artikel om, hvad du kan med selvhypnose, hvor begrænsningerne er med selvhypnose og hvad du ellers skal være opmærksom på!

Selvmordstanker – Denne artikel tager udgangspunkt i et brevkassespørgsmål om depression og selvmordstanker. Her tager vi hul på et af de mest tabubelagte områder i Danmark – nemlig selvmordstanker. Jeg har vedlagt kilder, som kan være nyttige for folk med selvmordstanker, og det

Selvværd – Hvad er selvværd og hvordan opbygger man selvværd? Det er nogle af de ting jeg svarer på i denne artikel, hvor jeg også giver 7 konkrete tips til hvordan du kan hjælpe dit selvværd på rette vej.

Sjælerejser – Hvad er en sjælerejse, og hvad er livet mellem livene? Sjælerejser tager dig med til nogle af livets store spørgsmål. Her kan du læse mere om dybe spirituelle oplevelser med sjælerejser!

Stress – Hvad er stress, og hvordan kan den vise sig? Hvad kan du selv gøre i forhold til stress, og meget mere, det er det, som du vil få svar på i denne artikel, når den kommer online!

Særlig sensitiv – Hvad vil det sige at være særlig sensitiv? Hvilken betydning kan det have, og er det nogle specielle ting, som man kan gøre for at afhjælpe bestemte situationer!

Tandlægeskræk – Hvad er tandlægeskræk og hvad trigger dig ved at komme til tandlægen? Her tager jeg hul på, hvad jeg arbejder med i forhold til tandlægeskræk, og hvordan du selv kan arbejde med at afkode og opløse din tandlægeskræk!

Tankemylder – Denne artikel kommer til at handle om, hvad tankemylder af, og hvordan du kan få hjælp til at håndtere tankemylder.

Terapi – Hvad er terapi, og hvilken type terapi skal du bruge i hvilken situation? Det kan du læse mere om i denne oversigtsartikel om terapi.

Tid til dig – Hvordan gør du plads til dig selv i en fortravlet hverdag? Her får du nogle smarte små fifs til at skabe mere tid til dig. De små ting kan betyde rigtig meget, og at skabe noget bestemt tid til dig selv, hvor du ikke blot er hamsteren, der løber rundt i hamsterhjulet, men faktisk laver noget du vil. Det er hvad denne artikel om at skabe tid til dig handler om!

Tidligere liv – Hvad vil regression til tidligere liv sige? Hvad kan man bruge tidligere liv til, og kan det bruges til at behandle nuværende problemer? Det kan du læse mere om i denne artikel om regression til tidligere liv!

Tro på dig selv – Hvad vil det sige at tro på sig selv, hvordan kommer du til at tro på dig selv? Det er nogle af de spørgsmål, som du kan få svar på i denne artikel, når den kommer online!

Udbrændthed – Denne her artikel kommer til at handle om udbrændthed! Hvordan er det at være kørt træt og måske er du også belastet af stress på samme tid. Det er temaet for denne artikel, når den kommer online!

Åndedrætsterapi – Hvad er åndedrætsterapi, og hvor mange gange skal du have åndedrætsterapi før du selv kan håndtere det? Det er nogle af de spørgsmål, som jeg undersøger i denne artikel om åndedrætsterapi!

Åndelig vejleder – Hvad er en åndelig vejleder, og hvordan kan en åndelig vejleder hjælpe dig! Det er nogle af de spørgsmål, som jeg behandler i denne artikel, som du kan læse her, når den kommer online!