Om Lisbeth Lysdal

Dine historier, dine valg, dit liv.
Hypnoterapi

Måske oplever du ind imellem, at du reagerer mindre hensigtsmæssigt i bestemte situationer? En reaktion, som virker irrationel og som du ikke synes, du burde have. Det kan også være at du har vaner, som det er svært at komme af med? Så kan hypnoterapi være løsningen for dig.

NLP terapi

NLP terapi er terapi baseret på teknikker fra NLP. NLP er udviklet ved at analysere, hvad mennesker, der allerede er gode til noget, gør helt naturligt. Det betyder, at terapien er blid og samtidig meget effektiv.

Coaching

En coaching session tager udgangspunkt lige dér, hvor du er nu – og leder hen mod det sted, hvor du gerne vil være. Coaching er effektivt til helt konkrete problemstillinger, der skal handles på.

Lidt om kvinden bag

Om Lisbeth Lysdal

Lisbeth Lysdal har siden 2007 arbejdet professionelt med mennesker og forandring. Hun er oprindeligt uddannet civilingeniør og It-projektleder. I den forbindelse har hun lang erfaring i, at introducere store og små forandringer i menneskers hverdag. Hun har efterfølgende taget en lang række kurser inden for kommunikation, coaching, forskellige former for terapi og hypnose.

 

Lisbeth Lysdal er drevet af at se sammenhænge og skabe forståelse, samt at have fokus på de ønsker den enkelte har til livet. En forståelse af hvilke historier, der er man fortæller sig selv, og hvordan de påvirker de valg man træffer eller ikke træffer i sit liv.

 

Livet er nu, og det er nu muligheden for at tage ansvar for sit eget liv eksisterer. Uanset om det ansvar skal tages i forhold til relationer, oplevelser, ønsker eller drømme.

 

Ønsket er, at hjælpe det enkelte menneske eller gruppen til nye indsigter, der giver mening, livsglæde og frihed til at være sig selv.

 

Det skal være muligt for alle, at få et godt liv, så hun har oprettet sitet lisbethlysdal.dk, hvor hun svarer på brevkasse spørgsmål og skriver artikler inden for personlig udvikling, hverdagsproblemstillinger og spiritualitet.

 

Lisbeth Lysdal kan bookes til sessioner live eller via telefon eller skype.

 

Uddannelse:

NLP Samtaleterapi og coaching fra NLP Skolen Roskilde

NGH Certificeret hypnoterapeut fra Margit Sommer

Transpersonal and past life regression hypnotherapy uddannet hos Paul Aurand, Holistic Healing Center New York

Life Between Lives Hypnotherapy ved The Newton Institute

HeartTeam meditationscoach

Healing fra Marzcia Techau

Medlem af:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hypnoterapeut og regressionsterapeut Lisbeth Lysdal
Modtag guide til drømmetydning - klik her
Luk