OM LISBETH LYSDAL

Dine historier, dine valg, dit liv

BEVIDSTHED

Du kan kun ændre det du kender til. Ved at blive guidet ind i din egen bevidsthed bliver du i stand til at tage nye beslutninger og gennemføre dem i dit liv nu. Så uanset tema kan det at kigge ind i andre bevidsthedstilstande og -niveauer give nye indsigter og en ændret tilgang til dine oplevelser.

SAMTALERUM

Samtale er ikke bare samtale. Her bliver du guidet til at være opmærksom på dig selv, din krop, dine tanker, dine følelser og eventuelt din spiritualitet. I det rum bliver det abstrakte konkret og foranderligt.

INSPIRATION

Med udgangspunkt lige der, hvor du er nu, bliver du inspireret til at se tingene på en anden måde og finder dermed de svar hos dig selv, som du har haft gemt langt væk. Så du får her muligheden for at bevæge dig i en retning, der er meningsfyldt for dig og din essens. 

Lisbeth

Lidt om kvinden bag
LISBETH LYSDAL
Tillid er nøgleordet, når forandring skal lykkes. Derfor handler denne side om mig, så du kan lære mig, lidt bedre at kende.

Mit navn er Lisbeth Lysdal, jeg er terapeut med en bred vifte af redskaber i værktøjskassen. Terapi virker kun, hvis det passer til dig lige der hvor du er i dit liv nu. Uanset om du er til rationel logik eller er dybt spirituel.

Jeg hjælper dig med at finde tilbage til dig selv. Fri af fastlåsthed, dårlige vaner, gamle mønstre, andres forventninger, følelsesforvirring. Så du kan sætte din egen dagsorden for dit liv. Blive mere dig selv, og mindre den historie du godt kender. Jeg lader dig opdage og opleve at du er hel eller at du kan blive det, hvis du er villig til at tage ansvaret for dit eget liv.

Det jeg giver dig er ikke kun hjælp til at løse dit aktuelle problem, jeg hjælper dig også med at skabe et nyt fundament, hvor du kan genvinde tilliden til dig selv og dit liv.

Måske tænker du at du har prøvet alt, eller at du slet ikke ved hvor du skal starte. Det er du ikke den eneste der oplever. Det ved jeg af erfaring, fordi jeg dagligt møder mennesker, der har svært ved selv at finde ind til kernen eller få gjort noget ved problemet.

Det har jeg tilegnet mig redskaberne til at hjælpe med gennem flere terapeutiske og spirituelle uddannelser fra ind- og udland. Så jeg har opbygget kompetencerne til at hjælpe dig med at hjælpe dig selv.

Jeg har medvirket i dokumentarserien Journeys Into the Soul. Her er introduktionen af mig fra afsnittet “Be Both”, hvor jeg er facilitator.

Andres oplevelser er vigtigere end det jeg siger

Her er, hvad Jens, en af mine klienter, har sagt:

Ro og indsigt via regressionsterapi

Jeg fik en forståelse af mange ting. Når jeg forstår, kan jeg navigere og ændre det, som jeg synes skal laves om. Jeg oplevede, hvordan tingene ændret sig i forhold til mine nærmeste.

Lisbeth har styr på tingene og det er vigtigt, når man arbejder med den slags. Måske jeg igen får lyst eller brug for at dykke ned i fortiden. Så vil jeg igen køre til Roskilde og sætte mig i stolen, for der er grin, hjerne og hjerterum.

Jens Stendahl

Mine behandlinger har til formål at bringe dit til at kunne transformere blokeringer til ressourcer

SÅ DU KAN LEVE VIDERE MED EN FORNYET BEVIDSTHED OG BALANCE

  • Overkomme blokeringer, frygt og fobier
  • Opbygge dit selvværd
  • Give dig indsigt og redskaber til at forstå din sensitivitet
  • Komme tættere på at leve i overensstemmelse med den du virkelig er
  • Sætte dig fri af fortiden, så du kan træffe nye valg
  • Bryde med gamle vaner og mønstre
  • Slutte fred med den du er, den du var og den du ønsker at blive
  • Få ro på dine relationer
  • Slippe afhængigheder og finde ind til det du mangler

Endelig fred i mit hjerte

Med sin pålidelighed, visdom og sin særlige indsigtsfulde evne til at se ind i min sjæls livshistorie. Formåede Lisbeth Lysdal med sin krystalklare stemme, at kurrer mig for mit livs værste mareridt.

Bare fire sessioner, mere skulle der ikke til, befriede Lisbeth Lysdal mig for min barndoms tunge bagage, og gav mig kyndig vejledning i, hvordan jeg kan heale mig selv, når grimme og ubehagelige indre billeder og stemninger dukker op fra fortidens dyb.

Jeg er 53 år, endelig har jeg fået fred i mit hjerte, og formår nu at leve med barndommens rædsler. Det er Lisbeth Lysdals store fortjeneste.

Bettina Bøjes Kaltoft

”Alt vi hører er en mening, ikke fakta. Alt vi ser er en synsvinkel, ikke sandheden”
– Marcus Aurelius

Da jeg startede min egen personlige rejse havde jeg ingen ide om hvor den ville ende, og jeg ved med sikkerhed at den ikke er slut endnu.

Vejen blev længere end jeg troede… for hvor starter man, når man mister følelsen af retning og formål, ikke længere ved hvad man selv vil.

Jeg kunne ikke svare på spørgsmålet:

“Hvad indeholder en dag, som du har lyst til at stå op til?”

Alle mine valg (næsten alle) havde været drevet at at ville væk fra noget. Det var først mange timers uddannelse, egenterapi og supervision senere, at jeg forstod hvorfor det var blevet sådan.

Efter min IT-projektleder uddannelse modul 3 skulle jeg lave en præsentation af en metafor og den skulle – åh gru tegnes og præsenteres for gruppen.

Erhvervspsykologen, der gav mig feedback sagde, at jeg stod for fast på mine ben i forhold til den kreativitet, der var i metaforen.

Det med at stå fast kunne jeg forholde mig til, det havde jeg nemlig trænet hele mit liv, kreativ havde jeg dog ikke set i mig selv.

Mere nysgerrig på hvordan mennesker motiveres startede jeg så på en NLP uddannelse, den førte til introduktion til enneagrammet, hypnoterapi og en dag bemærkede jeg og andre, at der er forskel på det der sker i terapi og coaching sessioner. Selvom spørgsmål og øvelser er præcis de samme, så er der mere effekt for nogle terapeuter end for andre. Endnu noget, der måtte undersøges. Det blev min introduktion til healing og energiarbejde. En tilbagevenden til en alternativ og spirituel oplevelse af verden, som jeg havde lagt fra mig i gymnasietiden og helt lukket ned for under mit ingeniørstudie og i de efterfølgende ansættelser.

Der i spændingsfeltet mellem terapien, forståelsen af hvordan mennesker fungerer og energiarbejdet og healingen begyndte magien for alvor at opstå. I mit eget liv, og hos de mennesker jeg arbejdede med.

Jeg elsker når tingene giver mening, er logiske og rationelle. Spiritualiteten er også en del af min hverdag, fordi det giver mig en god balance i mit liv. Måske er det bare placebo – men hey, hvis det virker, så lad mig endelig få placebo.

Healende på de allerdybeste planer

Tak kære Lisbeth. Du er en af dem, som virkelig kan sit kram. Du er ydmyg, nænsom og samtidig sikker i det du laver. Det er ikke bare en rejse tilbage i tidligere liv, fordi det kunne være sjovt at prøve. Det er virkelig healende på de allerdybeste planer.

Henriette Panteli Carstens

Medlem af

Certificeret af Morter Instiute
Certificeret af Morter Instiute

Fra det indledende forandringsarbejde med mennesker i 2007 og til fuldtidsterapeut fra 2013

Hvis du vil vide mere om min faglige baggrund:

 

Universelle Bevidsthedsrejser ( Universal Consciousness) – Institute for Quantum Consciousness
Kvantebevidstheds oplevelser (Quantum Consciousness Experience) – Institute for Quantum Consciousness
Livet mellem livene hypnoterapi – The Newton Institute

Tidligere liv og regressionsterapi hos Paul Aurand i New Jersey
Åndedrætsterapi hos Jens Peter Hansen

Reiki mester, clairvoyance-uddannelse og andre healingsuddannelser hos Marzcia Techau
Paqo/Inka-healing og rejser i Peru med Juan og Ivan Nuñez del Prado
Healingsuddannelse hos diverse danske og udenlandske undervisere

BWRT – Certificeret hos BWRT.dk
Soulrealignment Level 1-3 hos Andrrea Hess
Heartmath meditationscoach hos Heartteam danmark
NGH Certificeret Hypnoterapeut
NLP terapeut og coach
It-projektleder uddannelse herunder den vanskelige samtale
Civilingeniør med speciale i styring og regulering

Og dertil kommer alle de små kurser og workshops i enneagrammet, TFT/EFT, metasundhed, hesteassisteret coaching, medieskab og noget længere uddannelser i akasha læsning og en som clairvoyant rådgiver.

MIN PERSONLIGE TILGANG TIL SELVUDVIKLING
De fleste udfordringer vi har i følelser og tanker skyldes at vores naturlige beskyttelsesmekanismer har mistet grebet om hvordan de bedst passer på os.

Livet er nu, og det er nu muligheden for at tage ansvar for sit eget liv eksisterer. Uanset om det ansvar skal tages i forhold til relationer, oplevelser, ønsker eller drømme.

Livet mellem livene Rejser og Kvantebevidsthedsrejser tilbydes kun efter aftale.
Er du interesseret, så kontakt mig på mail eller SMS