HANDELSBETINGELSER

Produkter og tjenester udbydes af:

Lysdal ApS v/Lisbeth Lysdal

Højdyssevej 10

4000 Roskilde

CVR Nr : 31468566

 

Kontakt mig på lisbeth@lisbethlysdal.dk eller mobil 30742642

 

Alle priser er i danske kroner inkl. moms medmindre andet er angivet, og der betales med kontanter eller mobilepay. Der lægges ikke gebyr på din betaling.

 

Personoplysninger:

Jeg videregiver ikke personoplysninger om mine kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale.

 

Produkterne og ydelserne får du på en af disse måder:

 

1. Du booker tid til sessioner via terapeutbooking eller ved at kontakte Lisbeth Lysdal på lisbeth@lisbethlysdal.dk eller på mobil 30742642

 

2. Workshops kan bookes via mail, tilmelding i terapeutbooking eller ved telefonisk kontakt. Din plads er sikret, når et eventuelt depositum er indbetalt.

3. Fysiske produkter, kan du indgå aftale om at hente på klinik adressen eller få tilsendt efter aftale og modtaget betaling.

 

Levering og returret

Levering sker som oftest i løbet af få minutter for digitale produkter og kurser. Du kan som hovedregel ikke fortryde et køb af digitale produkter, da du med det samme modtager adgang til de digitale produkter.

Pakkesessioner samt andre forudbetalte sessioner, skal være afviklet inden for et år fra købsdatoen. Ubenyttede/betalte sessioner refunderes ikke efter et år efter købsdatoen.

 

Hvis du har booket en tid til en individuel session, kan du senest afmelde din tid og få pengene retur 24 timer før sessionens start.

 

Ved fysiske kurser kan du fortryde dit køb indenfor 7 dage dog højst 10 dage før kursusstart. Hvis du fortryder dit køb så kontakt mig på lisbeth@lisbethlysdal.dk

 

Brugsaftale:

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand. Enhver form for erhvervsmæssig brug af produkter er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage nogen form for videregivelse af produktet/produkterne. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå korrekt med angivelse af reference. Som kunde er det dit ansvar, at materialet ikke videregives af tredje part.

 

Disclaimer:

Jeg skriver og anvender den viden jeg har lært på mine mange uddannelser og kurser, derudover bruger jeg mine personlige erfaringer, som inspiration. Den viden stilles tilrådighed uden nogen form for garanti.

Alle mennesker er forskellige og derfor vil effekten af en terapi eller coaching session heller ikke være den samme for alle.

Modtag guide til drømmetydning - klik her
Luk
Privatlivspolitik