COACHING – STRUKTUR OG PLANLÆGNING – DIN VEJ TIL MÅLET

Coaching betyder i sin oprindelse træning. Træning, som bygger på, at du allerede har den viden og erfaring du har brug for. Under en coaching  stilles spørgsmål, der åbner for fastlåste tanker og det giver adgang til nye muligheder. Når tingene ses fra en anden vinkel, kan de se meget anderledes ud end fra den vinkel man plejer at se dem. 

En session tager udgangspunkt i dig, lige der hvor du er nu. Den hjælper dig til at finde den plan, der vil bringe dig hen til det sted, hvor du genre vil være. Coaching er effektiv til helt konkrete problemstillinger, der skal handles på.

Coaching er mere konkret og handlingsorienteret end terapi og er derfor god til at løse konkrete problemer. Den kan hjælpe dig til at få øje på nye veje og muligheder. Hjælpe dig til at finde ud af hvad du allerede har og hvad du mangler. Du kan få hjælpe til at ændre fokus. 

Det gælder om, at få hele landkortet bedt ud, så du får det fulde overblik over alle dine muligheder og reelle og forestillede begrænsninger. I coaching arbejder du med alle de alternative veje, der findes – og finder præcis den vej, der passer til dig.

En målrettet session

I en ren coaching session arbejder du med dit mål og jeg hjælper dig med, at belyse de muligheder og konsekvenser, der er for dig ved hvert enkelt mulighed. På den måde kan du bedre tage de valg, der er gode for dig.

Mulighed for at bruge andet end coaching i forløbet

Det kan også være, at du har brug for mere sparring eller mentoring inden for de områder, hvor jeg har anden viden. Det er muligt, at tilføje netop de elementer, der kan hjælpe dig. Det kan være du har brug for coaching i forbindelse med dit job, din rolle i familien eller et andet livsområde. En session handler om dit mål og den bedste vej til målet i netop din situation. 

Netop fordi coaching skal handle om dig, og vise dig vejen igennem dine udfordringer. Så kan det være en fordel at trække på flere discipliner. Det kan være lidt mentoring, lidt terapi, lidt personlig sparring…

Uanset hvordan et forløbet sættes sammen vil udgangspunktet være dit mål, din situation, dit udgangspunkt, din udfordring.

 

Med coaching fra mulighed til plan

Coaching tager udgangspunkt i, at du allerede selv kender svaret og vejen. Din opmærksomhed og dit fokus har bare ikke været på mulighederne og ressourcerne. Dit fokus kan have været på forhindringerne eller begrænsningerne. En anden grund til at du kan have brug for coaching er, at du måske ikke har haft den rigtige vej, den rigtige plan, der passer til dig. Det er nemlig meget nemt, at bruge sin energi forkert. Med en plan lavet i en coaching vil du få både de kortsigtede og de langsigtede hensyn med. Du får som udgangspunkt mulighed for at afdække hvilke muligheder og løsninger, der passer til dig og dit liv. Det er målet, at de selv skal få øje på alt det du allerede ved. De ressourcer og muligheder som du har overset eller glemt at du havde.

Coaching kan handle om mange ting både rent konkrete ting som bolig, økonomi og job eller de mere følelsesmæssige ting, som at finde en kæreste eller omvendt få en god skilsmisse.

UDGANGSPUNKT I DIG

Ved hjælp af gode spørgsmål finder du frem til den løsning, der passer dig og dit liv. Spørgsmålene er ikke altid lige nemme at svare på, og nogle af dem har du måske allerede stillet dig selv uden at finde et svar. I en session vil du opleve, at der er flere veje ind til et svar. Du får en helt konkret plan med hjem, som du kan vælge at følge – Planen indeholder den vej, der passer dig. Om det er den hovedvejen, omvejen, sidevejen, bagvejen eller afhænger af dit ønske.

Coaching kan skeonline i stedet for ved personligt fremmøde i Roskilde.

Du kan læse mere om coaching på wikipedia

Livet mellem livene Rejser og Kvantebevidsthedsrejser tilbydes kun efter aftale.
Er du interesseret, så kontakt mig på mail eller SMS