Der er stor forskel på hvordan en regression til tidligere liv foregår hos forskellige behandlere. Her får du information om hvordan det foregår hos mig.

I denne session føres du tilbage og genoplever selv elementer fra det tidligere liv. Det adskiller sig væsentligt fra en karmasitting eller en karmisk healing, hvor du får historien fortalt. Jeg laver ikke karmasittings, hvis du foretrækker en karmisk healing frem for en regression via hypnose, så er det også en mulighed.

Forberedelse – Hvad skal jeg gøre eller være opmærksom på.

Hvis du er interesseret i en regression til tidligere liv, så er det vigtigt at du tænker over hvad du ønsker at arbejde med. Hvad ønsker du at forstå eller få større indsigt i. Det kan være et tema, der går igen i dit liv. Følelser,  reaktioner eller fastlåste mønstre, som du ikke kan finde årsagen til. Det kan være mennesker du føler en særlig forbindelse til eller en bestemt type mennesker, som du møder igen og igen.
Der skal være et formål med sessionen, en årsag til at kigge tilbage, som er relevant i livet nu.

Det er også godt, at du lige tænker over hvad der sker i dit liv lige nu. Hvad er i forandring, hvad er lige afsluttet eller er der noget nyt, der er ved at begynde. Er der større begivenheder i dine relationer, flytning, skilsmisse, ægteskab, børn på vej, nyt job, uddannelse eller andre større begivenheder? Hvis der er alt for meget i gang, så er det måske ikke nu du skal vælge en regression.

Den vigtigste historie dukker op

Ved en regression til tidligere liv er det de dybere liggende historier, der hentes frem fra det ubevidste sind. Derfor vil det altid være den eller de historier, som har betydning for dig lige nu, der vil komme frem under regressionen.

regression

Fra en session med regressionsterapi.

Det dig selv, der oplever den historie, som du har liggende i dit ubevidste. Den historie afdækkes ved hjælp af en dyb hypnose tilstand, hvor du dog stadig er i stand til efterfølgende at huske oplevelsen og du vil kunne tale og fortælle hvad du oplever undervejs.

For at opnå den tilstand er der en fordel at du i mindst 24 timer før sessionen undgår alkohol og kaffe. Hvis du drikker meget kaffe dagligt, så drik endelig en kop eller to, så du undgår hovedpine.

Hvis du tager medicin, der påvirker følelser, førlighed eller stærkt smertestillende. Er det vigtigt at du gør opmærksom på det, og i nogle tilfælde vil det være hensigtsmæssigt at udskyde sessionen til du ikke længere har brug for medicinen.

Hvad kan jeg forvente?

Det er meget forskelligt, hvordan mennesker oplever en rejse til tidligere liv. Nogle ser flotte panorama billeder og andre har bare en svag fornemmelse af hvordan tingene er og kan udfra den svage fornemmelse beskrive hvad de oplever.

hvad er regressionHvis du har set en film eller læst en bog om regression til tidligere liv, så vil du have bemærket at de fleste beskrivelser er lange, detaljerede og meget visuelle. Personen i regressionen kan beskrive omgivelser, mennesker og steder meget præcist. Det er de færreste, der har så visuelle oplevelser i regression. Det er noget, der kan trænes men de fleste har kun få billeder og der er også dem der slet ingen billeder har. Det hænger meget sammen med hvordan, mennesker generelt fungerer. Du kan tænke på hvordan du oplever den indre verden, når du dagdrømmer eller filosoferer, tænker tilbage på situationer fra barndommen eller drømmer om natten.  Du kan også tænker over hvordan din intuition fungerer – ser du, hører du, mærker og fornemmer du eller ved du bare.

Selvom du ikke oplever noget i billeder vil du stadig være i stand til, at opleve dine tidligere liv. Gennem fornemmelse, lyde, billeder og det der ellers dukker op i dit indre under sessionen.

Kan alle komme til tidligere liv?

Ja – og nej…
Det vil sige: Alle kan få adgang til deres tidligere liv, men for nogle vil det være sværere end andre.

Hvis der ligger alt for meget uforløst i dit liv lige nu eller er store temaer i dit liv, som du ikke har fået bearbejdet. Så vil adgangen til tidligere liv være sværere. Det skyldes, at dit ubevidste sind, som der arbejdes med i hypnosen vil sikre, at du får arbejdet med de allervigtigste emner først. Det gode er, at så kan man arbejde med den begivenhed, der ligger i vejen og derefter gå videre til det tidligere liv, men det vil oftest kræve en ekstra session. Der er 3 ting, der kan forhindre dig i, at komme til tidligere liv

  • En meget fastlåst overbevisning om, at det ikke kan lade sig gøre
  • En angst for at det du kommer til at møde er noget meget ubehageligt
  • En eller flere begivenheder i dit nuværende liv, som du ikke har taget dig af.

Jeg har kun få gange oplevet, at en klient ikke er kommet til et tidligere liv. Årsagerne har været dramatiske begivenheder i familien lige op til regressionen og tidligere skader, der har været gået ud over evnen til at fokusere i længere tid.

Kan jeg huske det hele bagefter…

Ja, men det er ikke altid, at du kan huske alle detaljer. Derfor optager jeg sessionen og du får optagelsen med som MP3-fil, så du senere kan høre den igen.
Hvordan forløber en session?

Først og fremmest tager vi en snak om dit liv lige nu og hvad du gerne vil arbejde med.

Du sætter dig godt tilrette og gør dig det behageligt med et tæppe over. Det er vigtigt at du sidder godt og ikke bliver kold under sessionen.

Jeg guider dig ind i en afslappet tilstand, som vil være den du skal være i under hele regressionen.

For at du og jeg får en fornemmelse af hvordan du oplever i regression. Så besøger vi 2 positive oplevelser i din barndom. Bare rolig, de er der også selvom du måske ikke lige kan komme i tanke om dem.

Rejsen tilbage fortsætter til foster tilstanden, hvor du oplever at være i livmoderen. Her får du indsigt i, hvordan du allerede her kunne sanse og opleve din familie.

Fra livmoderen rejser vi helt tilbage til det tidligere liv, som er vigtigt for dig at arbejde med. Vi går på opdagelse i det tidligere liv og bruger terapeutiske teknikker og laver healingsarbejde, der hvor det er nødvendigt.

Til sidst føres du til slutningen af det tidligere liv. Her får du mulighed for at kigge tilbage på hele det liv. Det gør det muligt, at samle og forstå den læring du har fået gennem det liv.

Som afslutning kommer du tilbage til nuet og ligeså stille bringes du også tilbage til din vågne og dagsbevidste tilstand.