Privatlivspolitik

Persondatapolitik for Tankemassage og lisbethlysdal.dk

 

På denne side finder du information om, hvilke data jeg samler om dig, når du bruger hjemmesiden, booking-siden eller de andre systemer tilknyttet lisbethlysdal.dk.

 

Du får information om, hvad jeg bruger data til, og hvad du selv kan gøre for at rette, slette eller opdatere de data, jeg har om dig.

 

Jeg behandler altid dine data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Det vil sige de til enhver tid gældende love i Danmark, markedsføringslovgivningen og EU’s persondatabeskyttelsesforordning (GDPR).

 

Siden her vil blive opdateret og udvidet i takt med lovgivning og systemer ændrer sig.

 

 

Den generelle persondatapolitik

 

Den generelle politik gælder for alle personoplysninger, jeg får om dig, når du:

 

  • Besøger hjemmesiden lisbethlysdal.dk
  • Ringer eller sender mail til mig
  • Skriver til mig via sociale medier
  • Booker sessioner online
  • Skriver dig op til mit nyhedsbrev
  • Oplysninger jeg får i forbindelse med sessioner

 

Jeg gemmer kun de personlige data, som jeg har brug for i forbindelse med dine behandlinger eller kursusdeltagelse.

 

Jeg gemmer ikke oplysninger længere end nødvendigt. Nogle data er jeg nødt til at gemme i op til fem år for at overholde gældende lovgivning, f.eks informationer på fakturaer. Andre data f.eks journaler slettes senest efter 2 år og nogle allerede samme dag.

 

 

Dataansvarlig

 

Lisbeth Lysdal

lisbeth@lisbethlysdal.dk

 

 

Hvilke data deles mellem systemer

 

De data, jeg har om dig i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet, deles ikke med andre systemer. De bruges kun i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve (Mailchimp).

 

Data i bookingsystemet “Terapeutbooking” anvendes i forbindelse med dine sessioner og til at sende bekræftelser og påmindelser om dine bookinger. Disse data anvendes også ved oprettelse af faktura, når du køber sessioner, klippekort eller kurser.

 

 

Hvilke data deler jeg med andre?

 

Der deles anonyme data med tredjepart. Når du bevæger dig rundt på min hjemmeside, bliver der bl.a. samlet anonyme data om, hvordan siden bliver brugt, hvilke sider der besøges og hvor længe besøgene varer. De data bliver delt med Google Analytics.

Anonymiserede del-transcripter af regressioner til tidligere liv eller livet mellem livene kan, hvis du har underskrevet samtykke og frigivelseserklæring, deles med The Newton Institute eller et forlag.

 

 

Hvad gør du hvis du vil have data slettet?

 

Tilmelding til nyhedsbrevsliste kan du selv slette. Det gør du via link nederst i nyhedsmailen.

 

Ønsker du sletning af andre data, kontakter du mig, så sletter jeg lige så snart jeg kan komme til det.

 

 

Hvad er persondata?

 

Persondata er alle oplysninger, der kan henledes til dig. Det er dit navn, din emailadrese, din fysiske adresse, fødselsdato, IP-adresse, betalingsinformationer, historik over sessioner, mail med forespørgel på sessioner, det er også oplysninger om familieforhold, job o.s.v.

 

Persondata er alle former for information, der omhandler en person. Det gælder også information, som kun kan identificere personen ved særligt kendskab og viden.

 

 

Personfølsomme data

 

Lisbethlysdal.dk og Tankemassage indsamler og gemmer kun personfølsomme data efter aftale med dig. Det er også kun de oplysninger, som du selv vælger at give, der bliver indsamlet.

 

I forbindelse med momsfritaget behandling bliver der ført journal, som opbevares krypteret i overensstemmelse med retningslinjerne fra Datatilsynet. Disse oplysninger bliver ikke delt med andre, og du kan altid bede om, at de bliver slettet. Journaler indholder kun de allermest nødvendige oplysninger.

 

Hvis du sender mig personfølsomme oplysninger via mail, skal du være opmærksom på, at ukrypterede mails ikke er sikre og jeg ikke kan garantere for sikkerheden af oplysningerne. Det samme gør sig gældende ved brug af kontaktformular her på siden.

 

Personfølsomme data er data, der handler om dit helbred, din økonomi, din religion o.s.v

 

 

Cookies

 

Lisbethlysdal.dk bruger funktioner, der anvender cookies til at indsamle anonym information om brugen af hjemmesiden. Nogle cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere.

 

Cookies er små filer med information, der gemmes lokalt på den enhed, som du besøger hjemmesiden fra (computer, tablet, mobiltelefon eller lign.). Det sætter min software i stand til at tælle antallet af besøgende på hjemmesiden, antallet af første besøg og antallet af gæster på hjemmesiden, der har besøgt den før.

 

Cookies kan ikke indeholde virus eller anden skadelig kode.

 

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder, men fornys ved hvert besøg. Du kan vælge at blokere for cookies i din browser eller slette dem.

 

Du kan finde en vejledning i sletning af cookies via linket :http://minecookies.org/cookiehandtering/

Cookie navnUdbyderTypeUdløb
STATISTIK
_ga lisbethlysdal.dkHTTP2 år
_gatlisbethlysdal.dkHTTP Session
_gidlisbethlysdal.dkHTTPSession
MARKEDSFØRING
collectgoogle-analytics.comPixelSession
impression.php/#facebook.com PixelSession
UKLASSIFICERET
_gd#lisbethlysdal.dkHTTPSession
cookie_notice_acceptedlisbethlysdal.dkHTTP29 dage
Modtag guide til drømmetydning - klik her
Luk
Privatlivspolitik