Healing til velvære og udvikling

Healing

 

Healing er måske verdens ældste behandlingsform. Den er kendetegnet ved, at healeren tilfører ”energi” gennem håndspålæggelse. Videnskaben har endnu ingen forklaring på denne ”energi” eller hvorfor og hvordan det virker. Der forskes stadig på området. Nogle steder i udlandet tilbydes også healing til patienter på hospitalerne, som supplement til deres øvrige behandling.

 

Ordet healing i sig selv betyder helbrede eller helbredelse.

 

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du er syg, så skal du opsøge din læge. Healing kan bruges som et supplement og støtte dig før under og efter et medicinsk eller kirurgisk behandling. Healing kan ikke erstatte den behandling din læge kan tilbyde dig.

 

Hvorfor healing?

 

Der er stor forskel på hvorfor mennesker vælger, at modtage en healing. Der er nogle, der får healing for at sætte gang i en personlig udviklingsproces, andre for at få arbejdet med belastende oplevelser, følelsesmæssige udfordringer eller fysiske problemer.

 

Målet med healing er, at genskabe den naturlige balance i din krop. Det virker både på fysiske og psykiske ubalancer.

 

Min personlige oplevelse er, at det er en behandlingsform, der kan nå ind hvor der ikke nødvendigvis er nogen ord eller forklaringer. Jeg oplever selv, at healing er yderst effektiv til at skabe forandring på alle planer mentalt, følelsesmæssigt, fysisk og spirituelt.

 

Sådan foregår en healing:

 

Du fortæller kort om, hvad du gerne vil have at jeg arbejder med under healingen. Derefter ligger du på briksen fuldt påklædt og med et lagen/tæppe over dig og modtager healing i 30-40 minutter.

 

Healing kan bruges, som en afslappende velvære behandling eller den kan bruges. Du kan vælge at få healing udelukkende for at blive afslappet og føle velvære. Du kan også vælge at bruge den til at få løst nogle af dine fysiske eller følelsesmæssige problemer.

 

Efter healingen fortæller jeg, hvad jeg har fornemmet under healingen. Det er meget ofte information om dine blokeringer og råd i forhold til, at komme videre i forhold til disse. Det er min erfaring, at det at få set på blokeringerne med andre øjne giver en fornyet indsigt, der kan hjælpe healingen yderligere på vej. De fleste oplever, at de har større ro og styrke efter en healing.

 

Afhængig af hvad der er blevet arbejdet med kan du opleve, at der efterfølgende vil være fysiske eller psykiske symptomer. Det kan være at du oplever et par dage med influenza eller forkølelse, at du skal tisse mere eller at du får kontakt med de gamle følelser, som vrede, ked-af-det-hed o.s.v.

 

Det er et led i kroppens selvhelbredelsesproces, som bliver sat i gang gennem healingen. Det kan tage fra et par timer til flere uger. Det kan betragtes som en udrensning af gamle blokeringer, som du ikke længere har brug for. Hvis reaktionerne er meget kraftige er det selvfølgelig vigtigt, at søge læge eller få hjælp til de følelsesmæssige ting via samtaleterapi.

 

Hvis du har en psykiatrisk diagnose eller psykisk lidelse, så er der andre behandlingstyper, der er bedre. F.eks kan nævnes sindsro.

 

Endnu er der ikke en fuldstændig forklaring på hvordan healing virker
Healing kan løsne blokeringer op, og give kræfter til at komme igennem en transformation

Forskellige former for healing

 

Jeg arbejder med flere forskellige healingsformer. Den basis jeg bruger i alle formerne er Reiki-healing. Reiki betyder stråle af livsenergi og er en japansk healingsteknik, der anvendes til at genskabe balance i det menneskelige system og virker på alle planer. Reiki kan gives både fysisk ved håndspålæggelse og via fjernhealing. Reiki kan anvendes til at rense et rum og også bruges til selvhealing. Reiki er ikke forbundet med nogen form for religion.

 

Reiki accelerer den fysiske healings proces og giver adgang til spirituel udvikling. Reiki healing er en naturlig healingsform, der balancerer den vitale energi og øger helbred og velvære. Når vi er afslappede og fri af stress, så kan vi kommer bliver vores naturlige evne til at heale genetableret.

 

Udover reiki-healing arbejder jeg med spirituel og karmisk healing. Jeg bruger begge disse former som supplement til reiki-healingen alt efter hvad der i øvrigt sker i healingen og hvad der passer med dine ønsker.

 

Er der nogen dokumentation for at healing virker?

 

Der er lavet flere forskellige forskningsprojekter om healing rundt omkring i verden. Alle disse projekter er udfordret af, at ikke 2 healinger er ens. Derfor er rigtig meget forksning lavet med udgangspunkt i netop reiki healing, da denne healingsform indeholder et system af håndspålæggelser, der tilsammen kan udgøre en healing. Det er dog ikke alle reiki healere, der anvender denne form.

 

Derudover har forsknere været udfordret af, at det ikke er helt nemt, at måle effekten af healing og det er svært, at afgøre om resultatet kan tilskrives healingen eller andre skyldes healingen eller andre faktorer.

 

Der er for nylig lavet et stort forskningsprojekt ved Syddansk universitet, desværre foreligger resultaterne endnu ikke.

 

I udlandet begynder healing lige så stille at finde sted på hospitalerne. Noget af den engelsk sprogede forskning der er lavet med udgangspunkt i reiki-healing kan du læse om på Center for Reiki forskning

Book en tid hos Lisbeth Lysdal

Book en tid allerede i dag, hvis du ønsker støtte til at finde din vej…

Modtag guide til drømmetydning - klik her
Luk