HEALING TIL VELVÆRE, BALANCE OG UDVIKLING

Healing

Healing er måske verdens ældste behandlingsform. Ordet healing i sig selv betyder jo egentlig helbredelse eller helbrede. Det er værd, at bemærke at en healer ikke helbreder. Healing kan hjælpe krop og sind ind i en tilstand hvor selvhelbredelse er mulig.
Det er den overførsel af en indre tilstand, der omtales som energioverførsel inden for de fleste healingsformer.
Ved en healing overfører healeren healingsenergi gennem håndspålæggelse eller ved fjernhealing via intention.

Videnskaben har endnu ingen forklaring på denne ”energi” eller hvorfor og hvordan det virker. Der forskes stadig på området. Nogle steder i udlandet tilbydes det endda til patienter på hospitalerne, som supplement til deres øvrige behandling.

En healer helbreder ikke, de skaber den tilstand som styrker evnen til at selvhelbrede

 

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du er syg, så skal du opsøge din læge. Healing kan bruges som et supplement og støtte dig før under og efter medicinsk eller kirurgisk behandling. Behandlingsformen kan ikke erstatte den behandling din læge kan tilbyde dig.

Hvorfor healing?

Der er stor forskel på hvorfor mennesker vælger, at modtage en healing. Nogle ønsker at sætte gang i en personlig udviklingsproces. Andre for at få arbejdet med belastende oplevelser, følelsesmæssige udfordringer eller fysiske problemer.

Målet med healing er, at genskabe en naturlige balance i din krop, dit sind og din spiritualitet. Den arbejder både på fysiske og psykiske ubalancer.

Min personlige oplevelse er, at det er en behandlingsform, der kan nå ind hvor der ikke nødvendigvis er nogen ord eller forklaringer. Jeg oplever selv, at healing er yderst effektiv til at skabe forandring på alle planer mentalt, følelsesmæssigt, fysisk og spirituelt.

Healing kan bruges, som en afslappende velvære behandling eller den kan bruges som komplementær behandling i et sygdomsforløb. Du kan også bruge healing i forbindelse med din personlige udvikling.  Det er også muligt, at bruge healing til at løse op for nogle af dine fysiske eller følelsesmæssige ubalancer.

 

Sådan foregår en healing:

Du fortæller kort om, hvad du gerne vil have at jeg arbejder med under healingen. Derefter ligger du på briksen fuldt påklædt og med et lagen/tæppe over dig og modtager healing i 30-40 minutter.

Efter healingen fortæller jeg, hvad jeg har fornemmet og arbejdet med under healingen. Det er meget ofte information om dine blokeringer og råd i forhold til, at komme videre i forhold til disse. Det er min erfaring, at det at få set på blokeringerne med andre øjne giver en fornyet indsigt, der kan hjælpe healingen yderligere på vej. De fleste oplever, at de har større ro og styrke efter en healing.

Afhængig af hvad der er blevet arbejdet med kan du opleve, at der efterfølgende vil være fysiske eller psykiske symptomer. Det kan være at du oplever et par dage med influenza eller forkølelse, at du skal tisse mere eller at du får kontakt med de gamle følelser, som vrede, ked-af-det-hed o.s.v.

Det er et led i kroppens selvhelbredelsesproces, som bliver sat i gang gennem healingen. Det kan tage fra et par timer til flere uger. Det kan betragtes som en udrensning af gamle blokeringer, som du ikke længere har brug for. Hvis reaktionerne er meget kraftige er det selvfølgelig vigtigt, at søge læge eller få hjælp til de følelsesmæssige ting via samtaleterapi.

Psykiske lidelser og healing

Healing kan anvendes ved angst og depression. Hvis du har andre psykiatriske diagnoser eller psykiske lidelse, så er der alternative behandlingsformer, der er bedre. F.eks kan nævnes sindsro og Access Bars.

Uanset behandlingsform og diagnose er det vigtigt at understrege at den alternative behandling ikke er en erstatning for behandling hos din læge eller psykiater. Får du medicin i forbindelse med psykisk sygdom vil jeg anbefale dig altid, at tage eventuelle ønsker om ændringer op med en kvalificeret læge, der kan give dig den bedst mulige vejledning.

healing

Healing kan løsne blokeringer op, og give kræfter til at komme igennem en transformation

Forskellige former for healing

Jeg arbejder med flere forskellige healingsformer. Den basis jeg bruger i alle formerne er Reiki-healing. Reiki betyder stråle af livsenergi og er en healingsteknik med oprindelse i Japan.
Reiki kan gives både fysisk ved håndspålæggelse og via fjernhealing. Det er også muligt, at anvende Reiki til at rense et rum.

Reiki er ikke forbundet med nogen form for religion.

De fleste healingsformer har til formål at accelerer den fysiske healings proces og giver adgang til spirituel udvikling. Målet med healing er at  balancerer den vitale energi i kroppen for at øger helbred og velvære. Når vi er afslappede og fri af stress, så kan vi kommer bliver vores naturlige evne til at selvhelbrede genetableret.

Udover reiki-healing er jeg uddannet og arbejder med spirituel og karmisk healing samt healing med udgangspunkt i Andes bjergene og inkaernes visdom. Du kan læse mere om min uddannelse under siden om mig

I en behandling bruger jeg du former i et samspil, som passer til dig og det der sker under healingen, dine ønsker og behov.

Er der nogen dokumentation for at healing virker?

Der er lavet flere forskellige forskningsprojekter om healing rundt omkring i verden. Alle disse projekter er udfordret af, at mennesker er forskellige og ikke 2 healinger er ens. Derfor er rigtig meget forksning lavet med udgangspunkt i reiki healing, da denne healingsform indeholder et system af håndspålæggelser, der tilsammen kan udgøre en behandling. Derfor er behandlingen tilsyneladende ensartet. Det er dog ikke alle reiki healere, der anvender denne form.

Derudover har forskere været udfordret af, at det ikke er helt nemt, at måle effekten. Det er svært, at afgøre om resultatet kan tilskrives healingen eller andre faktorer.

I Danmark er der lavet forskellige forskningsprojekter, som desværre ikke har ført til større gennembrud.

I udlandet begynder healing lige så stille at finde sted på hospitalerne. Noget af den engelsk sprogede forskning der er lavet med udgangspunkt i reiki-healing kan du læse om på Center for Reiki forskning

Livet mellem livene Rejser og Kvantebevidsthedsrejser tilbydes kun efter aftale.
Er du interesseret, så kontakt mig på mail eller SMS