TESTIMONIALS

Udtalelser og oplevelser

I 26 år har jeg oplevet generne ved høfeber fra begyndelsen af foråret og frem til sidst på sommeren. Ud over konventionel medicin har jeg afprøvet fx zoneterapi og homøopati. Intet har dog haft den store effekt. Hos Lisbeth blev jeg foreslået 3 sessioner med bl.a. hypnose i håb om at fjerne årsagen til min høfeber. Allerede efter første session var alle symptomer forsvundet! Det har været fantastisk bare at kunne nyde en sommer! Jeg er utrolig glad for at have mødt Lisbeth, som med sin ro og empati fik guidet mig trygt gennem min første hypnosebehandling nogensinde. Jeg har kun følt mig ”i gode hænder” hos Lisbeth…

Laila

Ved min seneste terapi session hos Lisbeth oplevede jeg, den hjertelige velkomst, den professionelle og helhedsorienterede terapi, der gør at jeg hver gang kan gå derfra som en endnu bedre udgave af mig selv. Mit mål var at finde mere energi og overskud og efter bl.a. en meget spændende tur på min tidslinje med re-imprinting kunne jeg gå derfra med mere energi og overskud samt en dejlig indre følelse af LYKKE! Så bliver det ikke meget bedre!!

Birthe

Ro og indsigt via regressionsterapi

Jeg fik en forståelse af mange ting. Når jeg forstår, kan jeg navigere og ændre det, som jeg synes skal laves om. Jeg oplevede, hvordan tingene ændret sig i forhold til mine nærmeste.

Lisbeth har styr på tingene og det er vigtigt, når man arbejder med den slags. Måske jeg igen får lyst eller brug for at dykke ned i fortiden. Så vil jeg igen køre til Roskilde og sætte mig i stolen, for der er grin, hjerne og hjerterum.

Jens Stendahl

Med sin pålidlighed, visdom og sin særlige indstigstfulde evne til at se ind i min sjæls livshistorie. Formåede Lisbeth Lysdal med sin krystallklare stemme, at kurrer mig for mit livs væreste mareridt. Bare fire sessioner, mere skulle der ikke til, befriede Lisbeth Lysdal mig for min barndoms tunge bagage, og gav mig kyndig vejledning i, hvordan jeg kan heale mig selv, når grimme og ubehagelige indre billeder og stemninger dukker op fra fortidens dyb. Jeg er 53 år, endelig har jeg fået fred i mit hjerte, og formår nu at leve med barndommens rædsler. Det er Lisbeth Lysdals store fortjeneste.

Louise

Jeg kom til dig med et problem, omkring et menneske, jeg af uforklarlige årsager har haft modstand på nærmest altid. Der har ikke været en episode eller andet, jeg kunne give skylden, sådan var det bare, og jeg forstod det ikke. Adspurgt fortalte du om hvordan man under hypnose, kan gå ind og ændre tanker/mønstre omkring bestemte situationer til det positive. Du hjap mig tilbage til tidspunket/stedet hvor situationen opstod og hjap mig til at opløse den. Jeg fik i den grad løst mit dilemma. Det er så tydeligt at mennesker vi begge omgås har bemærket den positive ændrede omgangstone. Mennesker der ikke vidste om hypnosen……. I dag kan jeg næsten ikke forstå det der var, og det er egentlig også ligegyldigt nu Jeg tænker ikke der er “opgaver” der er for store eller for små til dig, mest fordi du møder dem du hjælper med stort nærvær og lydhørhed og fuldstændig ukritisk ser på det enkelte menneske TAK!

Linda

Jeg gik fra Lisbeth med en følelse af lethed og overblik over min situation. Jeg følte mig langt mere afklaret og havde mod på at lægge nye planer. Jeg oplevede at Lisbeth har meget overblik og er meget stærk i både at udvælge og udføre de forskellige tekniker. Der udover fik jeg hypnose, som jeg jo syntes er et fantastisk redskab og jeg følte mig bestemt i gode hænder.

Bodil

Endelig fred i mit hjerte

Med sin pålidelighed, visdom og sin særlige indsigtsfulde evne til at se ind i min sjæls livshistorie. Formåede Lisbeth Lysdal med sin krystalklare stemme, at kurrer mig for mit livs værste mareridt.

Bare fire sessioner, mere skulle der ikke til, befriede Lisbeth Lysdal mig for min barndoms tunge bagage, og gav mig kyndig vejledning i, hvordan jeg kan heale mig selv, når grimme og ubehagelige indre billeder og stemninger dukker op fra fortidens dyb.

Jeg er 53 år, endelig har jeg fået fred i mit hjerte, og formår nu at leve med barndommens rædsler. Det er Lisbeth Lysdals store fortjeneste.

Bettina Bøjes Kaltoft

Tak kære Lisbeth, For lidt mere end en uge siden var jeg i regressionsterapi hos dig. Du har et helt fantastisk dejlig nærvær og samtidig en autoritet som gjorde mig tryg. Du var rigtig god til at fortælle, hvordan sessionen skulle foregå og til at svare på mine spørgsmål. Du er en af dem, som virkelig kan sit kram. Du er ydmyg, nænsom og samtidig sikker i det du laver. Det er ikke bare en rejse tilbage i tidligere liv, fordi det kunne være sjovt at prøve. Det er virkelig healende på de allerdybeste planer.

Kristian

At starte et nlp-forløb hos Lisbeth, er noget af det bedste jeg har gjort. Jeg er blevet en del klogere på mig selv og mine omgivelser. Fra dag 1 har jeg lært/fået værktøj, jeg kan bruge hvor og hvornår jeg vil… Og det virker. Fra gang til gang har jeg fået fyldt min rygsæk med alt hvad jeg behøver for at ændre mine mønstre, og det lykkes nu ved egen hjælp 🙂 hver gang. Jeg vil altid tage kontakt til Lisbeth, hvis der er noget jeg ikke forstår – Jeg ved at vi kan løse det sammen.

Helle Hansen

Jeg bookede en NLP-session hos Lisbeth med et specifikt formål – at styrke min kerne, mit selvværd for at få noget mere power og ruste mig til bl.a. at gå ud og søge nyt job. I stedet kom de halvanden time til at handle om helt andre ting, da der var andre dybereliggende ting, som ville op til overfladen. Lisbeth guidede mig igennem flere konkrete og simple øvelser, som var utroligt virkningsfulde og nærmest til at tage at føle på. Selve sessionen foregik i en varm og god atmosfære, men bagefter var jeg helt færdig og utrolig udmattet resten af dagen. Nu nogle dage senere er der en del af mig, der er forandret – jeg er lettet, og jeg føler, at jeg helt konkret har fået et andet syn på nogle relationer. Jeg føler, jeg har fået en gave.

Charlotte

Healende på de allerdybeste planer

Tak kære Lisbeth. Du er en af dem, som virkelig kan sit kram. Du er ydmyg, nænsom og samtidig sikker i det du laver. Det er ikke bare en rejse tilbage i tidligere liv, fordi det kunne være sjovt at prøve. Det er virkelig healende på de allerdybeste planer.

Henriette Panteli Carstens

"Jeg har ikke tidligere været i hypnose og er ikke særligt spirituelt anlagt. Dog mener jeg, at der er mere mellem himmel og jord. Jeg er blevet introduceret til den spirituelle verden af min kæreste og er gennem hende blevet introduceret til Lisbeth Lysdal. Jeg fik en 2 sessioners liv-mellem-liv hypnose i vinteren 2018. Jeg var ikke klar over hvad jeg skulle forvente da jeg ikke har prøvet noget lignende før. Men jeg gik ind med åbent sind. De oplevelser jeg fik under mine to sessioner, er meget svære at forklare og havde en følelsesmæssig dyb indvirkning på mig. Alt i alt: Spirituel, eller ikke spirituel, hvis man ønsker at se sine reaktioner, følelser og egen historie nærmere, og mærke hvordan bånd er blevet knyttet på tværs af tid og rum, eller vis man blot ønsker at kende sig selv og sine nærmeste lidt bedre, kan en tur hos Lisbeth meget varmt anbefales."

Birgit

“På min rejse i universel bevidsthed fik jeg genskabt forbindelse til lyset. Det var en meget forløsende, healende og rørende oplevelse.

Under min daglige meditation og selvhealing kan jeg nu forbinde mig til den energi/frekvens, og jeg oplever at kunne gå dybere og med større power end før. Det gør, at jeg på forskelige punkter oplever forbedringer i mit liv. Rejsen har helt sikkert været skelsættende for min personlige udvikling. Tak, Lisbeth.”

To gange har jeg lavet BSV efter bevidsthedsrejsen, og der oplever jeg i øvrigt også, at jeg hurtigere end før mærker summen/prikken og noget, der slipper i kroppen. Jeg kan også nu mærke noget, der slipper i skuldre, skulderblad og midten af ryggen, som førhen skete sjældent, og hvis det gjorde, så krævede det meget længere tid før, jeg nåede dertil.

Christina