TESTIMONIALS

Udtalelser og oplevelser

I 26 år har jeg oplevet generne ved høfeber fra begyndelsen af foråret og frem til sidst på sommeren. Ud over konventionel medicin har jeg afprøvet fx zoneterapi og homøopati. Intet har dog haft den store effekt. Hos Lisbeth blev jeg foreslået 3 sessioner med bl.a. hypnose i håb om at fjerne årsagen til min høfeber. Allerede efter første session var alle symptomer forsvundet! Det har været fantastisk bare at kunne nyde en sommer! Jeg er utrolig glad for at have mødt Lisbeth, som med sin ro og empati fik guidet mig trygt gennem min første hypnosebehandling nogensinde. Jeg har kun følt mig ”i gode hænder” hos Lisbeth…

Laila

At starte et nlp-forløb hos Lisbeth, er noget af det bedste jeg har gjort. Jeg er blevet en del klogere på mig selv og mine omgivelser. Fra dag 1 har jeg lært/fået værktøj, jeg kan bruge hvor og hvornår jeg vil… Og det virker. Fra gang til gang har jeg fået fyldt min rygsæk med alt hvad jeg behøver for at ændre mine mønstre, og det lykkes nu ved egen hjælp 🙂 hver gang. Jeg vil altid tage kontakt til Lisbeth, hvis der er noget jeg ikke forstår – Jeg ved at vi kan løse det sammen.

Helle Hansen

Jeg kom til dig med et problem, omkring et menneske, jeg af uforklarlige årsager har haft modstand på nærmest altid. Der har ikke været en episode eller andet, jeg kunne give skylden, sådan var det bare, og jeg forstod det ikke. Adspurgt fortalte du om hvordan man under hypnose, kan gå ind og ændre tanker/mønstre omkring bestemte situationer til det positive. Du hjap mig tilbage til tidspunket/stedet hvor situationen opstod og hjap mig til at opløse den. Jeg fik i den grad løst mit dilemma. Det er så tydeligt at mennesker vi begge omgås har bemærket den positive ændrede omgangstone. Mennesker der ikke vidste om hypnosen……. I dag kan jeg næsten ikke forstå det der var, og det er egentlig også ligegyldigt nu Jeg tænker ikke der er “opgaver” der er for store eller for små til dig, mest fordi du møder dem du hjælper med stort nærvær og lydhørhed og fuldstændig ukritisk ser på det enkelte menneske TAK!

Linda

Ved min seneste terapi session hos Lisbeth oplevede jeg, den hjertelige velkomst, den professionelle og helhedsorienterede terapi, der gør at jeg hver gang kan gå derfra som en endnu bedre udgave af mig selv. Mit mål var at finde mere energi og overskud og efter bl.a. en meget spændende tur på min tidslinje med re-imprinting kunne jeg gå derfra med mere energi og overskud samt en dejlig indre følelse af LYKKE! Så bliver det ikke meget bedre!!

Birthe

Jeg bookede en NLP-session hos Lisbeth med et specifikt formål – at styrke min kerne, mit selvværd for at få noget mere power og ruste mig til bl.a. at gå ud og søge nyt job. I stedet kom de halvanden time til at handle om helt andre ting, da der var andre dybereliggende ting, som ville op til overfladen. Lisbeth guidede mig igennem flere konkrete og simple øvelser, som var utroligt virkningsfulde og nærmest til at tage at føle på. Selve sessionen foregik i en varm og god atmosfære, men bagefter var jeg helt færdig og utrolig udmattet resten af dagen. Nu nogle dage senere er der en del af mig, der er forandret – jeg er lettet, og jeg føler, at jeg helt konkret har fået et andet syn på nogle relationer. Jeg føler, jeg har fået en gave.
Charlotte

Jeg gik fra Lisbeth med en følelse af lethed og overblik over min situation. Jeg følte mig langt mere afklaret og havde mod på at lægge nye planer. Jeg oplevede at Lisbeth har meget overblik og er meget stærk i både at udvælge og udføre de forskellige tekniker. Der udover fik jeg hypnose, som jeg jo syntes er et fantastisk redskab og jeg følte mig bestemt i gode hænder.
Bodil