Kære Lisbeth.

Har læst det du har skrevet om loven om tiltrækning. Virkelig god læsning.

Jeg har er spørgsmål som jeg virkelig håber du vil svare på.

Kan man ønske/manifestere en bestemt person ind i ens liv.

Kærlige hilsner M.

Loven om tiltrækning i relationer

Kære M,

Tusind tak for dit spørgsmål. Det er virkelig relevant med nogle flere retningslinjer i forbindelse med loven om tiltrækning i forhold til andre mennesker. Der er nemlig nogle forhold, som det er særlig vigtigt at være opmærksom på.

De generelle retningslinjer, som jeg har givet i det oprindelige indlæg gælder stadig. Både dem i  Loven om tiltrækning – sådan får du den til at virke, og i det uddybende indlæg Loven om tiltrækning – en uddybning.

Når dit ønske er at tiltrække et andet menneske til at tage del i dit liv. Så er der nogle flere og vigtige hensyn at tage.  Det gælder uanset om det er en kæreste eller ven/veninde, du ønsker at tiltrække.

Under alle omstændigheder, så skal du være opmærksom på at alle mennesker har deres fri vilje. Den kan ikke tages fra dem bare fordi du ønsker at de skal agere på en bestemt måde.

Generelt om specifikke målsætninger for relationer

Det at være specifik i dine målsætninger er generelt en rigtig god ide. Hvis du selv ved, hvad du ønsker dig, så er det meget nemmere lede efter det. Du kan beskrive det for andre og bede dem hjælpe med at holde udkig. Særlig vigtigt er det, at du kan genkende det, når du finder det eller når målet.

 

I relationer er nogle yderligere parametre i  i spil, så i den sammenhæng skal målene formuleres lidt anderledes.  Forestil dig, at du sætter dit mål specifikt i forhold til at finde en kæreste. Eksemplet er en mand, det kunne ligeså godt have været en kvinde.

 

Han skal være:

  • 30-35år gammel
  • 1.85m-1.90m høj
  • Kort mørkt hår
  • En akademisk uddannelse
  • Skal have humor
  • Interessere sig for litteratur
  • Have en lydig hund af mellemstørrelse
  • Ønske at få 2 børn indenfor de næste 5 år
  • osv.

 

Ja, han findes måske derude i virkeligheden. Der er bare lige det, at han  er meget andet end det, der står på listen. Han er et helt menneske med en fortid og en fremtid, med følelser, vaner, tanker og måske ikke mindst familie og venner.

Den ydre og specifikke beskrivelse, som kan laves for et hus, en bil, et job, en ferie o. lign. Den virker bare ikke helt, når der skal ledes efter partnere eller venskaber. Det giver ikke mening, fordi i sidste ende er det noget helt andet, der virkelig betyder noget. Drømmen og visualiseringen af de ydre omstændigheder, som beskrevet ovenfor kan sagtens hjælpe dig med, at sende det rigtige ønske ud. Det er bare ikke den helt konkrete visualisering, som du skal bruge i din søgen, det er den følelse det giver dig.

Der er meget, der ikke kan måles og vejes i relationer

Hvis du spørger venner eller familie, der har været i relationer længe om hvilke forestillinger de havde gjort sig om den perfekte partner, den perfekte ven eller veninde før de møder vedkommende. Så vil du i de allerfleste tilfælde få at vide, at den partner de nu har levet med i 5, 10, 20 år eller mere slet ikke ligner det de havde ønsket eller forestillet sig.

Den ideele partner er måske noget helt andet end det du har fantasi til

Det bliver ikke altid som du havde forestillet dig

 

Den specifikke forestilling er god nok til visualisering, den er bare ikke det endelige mål. Venskab og kærlighed opstår nemlig mellem hele mennesker og ikke kun mellem nogle på forhånd fastlagte parametre.

Hvorvidt potentialet for et venskab eller parforhold er tilstede afhænger ofte af nogle meget dybere liggende kriterier

Dine ubevidste forventninger kan spænde ben

Hvad forventer du af en relation? Ikke forventning i ”det jeg ønsker mig udgaven”, den ubevidste forventning du har bygget op af dine tidligere og helt tidlige erfaringer med relationer. Det vil nemlig være den type relation du vil have en tendens til, at skabe igen og igen, uanset om den er god eller ubehagelig for dig, at være i. Hvis tingene under overfladen er som du forventer, så føler du også en ulogisk form for tryghed.

 

Tillad dig at fantasere og drømme, og tro på at det kan blive til virkelighed

En dagdrøm kan hjælpe med at sætte dig i den rigtige stemning

Det betyder ikke, at du skal formulere dine ønsker i forhold til en partner på baggrund af dine forventninger til en relation. Bare at det kan være en god ide, at få skabt nogle nye indre forventninger til relationer, for så vil dit indre billede af en ideel partner også ændre sig.

Lad bare de gode og positive dagdrømme flyde

Bare drøm – også om udseende, muligheden for fælles oplevelser og i dagdrømmeriet, så læg mærke til følelserne. Hvad er det du mærker? Hvilke tanker har du i dagdrømmen? Hvilke sanseoplevelser er det du oplever i dagdrømmeriet? For ja lige her er det dagdrømmeri, der skal til mere end visualisering. Dagdrømmeriet kan nemlig give dig indblik i de specifikke ønsker du har, som ikke har noget med de ydre omstændigheder at gøre. Derfor vil det bringe dig tættere på den stemning du ønsker og det vil også betyde at du kommer ind i den rigtige følelse til at være modtagelig og åben for at lade relationen udvikle sig.

 

 

En rigtig vigtig pointe her er at du skal slippe dagdrømmeriet, når venskabet eller partneren dukker op i den ydre verden. Så er det selvfølgelig i den relation du skal udleve alle de oplevelser du har haft i drømmene.

 

Det er også værd, at bemærke at i denne forbindelse opstår relationen først, når du er klar til den. Det vil sige, at du ikke kan skabe en relation, som indeholder følelser du ikke kender, ikke er klar til at føle eller tage imod. Det kan derfor lade vente på sig, det skyldes ikke at du gør noget forkert, bare at det tager tid. På den anden side skal du heller ikke lukke af for, at det kan ske. Hvis du ønsker et venskab eller et parforhold, så opstår det ikke, når du sidder hjemme foran fjernsynet eller computeren. Det opstår, når du er ude i verden og omgås andre mennesker.

 

Et helt specifikt ønske – om en bestemt person

Måske har du allerede mødt den du drømmer om. Uanset om du bare har set vedkommende på gaden eller ligefrem allerede har været i et forhold til ham/hende, så kommer der nogle helt andre ting i spil. Når det handler om at tiltrække en kæreste, et venskab eller en ny bil, så er det generelle ønsker. Ønsker som giver dig noget værdifuldt, noget du vil sætte pris på og som har betydning for dig. Noget du vil være taknemmelig for at modtage.

Hvis du ønsker en kæreste, som vil give dig en bestemt følelse, så vil du tiltrække en, der selv ønsker at give dig den følelse. Har du allerede lagt dig fast på hvem du vil tiltrække, så handler det ikke længere bare om dig. Du beder om, at et andet menneske skal afgive noget af sin frie vilje for at opfylde dit ønske. Du beder dem om at give afkald på muligheden for selv at vælge fra eller til. Det vil sige, at dit ønske ikke længere lever op til kriteriet om overensstemmelse, som beskrevet i det oprindelige indlæg om loven om tiltrækning.

 

Der skal to til tango

Du kan godt sætte det som mål, du kan godt ønske det, du skal bare hele tiden være opmærksom på, at tilføje at det skal ske i harmoni med den andens ønsker og frie vilje. Hvilket kan være rigtig svært.  Loven om tiltrækning kan meget, noget den ikke kan, er at sætte andre helt grundlæggende (spirituelle) love ud af kraft. En af de vigtigste af dem er loven om valg og konsekvens, altså at alle mennesker har deres frie vilje. Så er det bedre, at sætte mål og ønske op på den generelle måde, og hvis det så er den specifikke person, der pludselig indfinder sig alligevel, så er det jo fint.

Udover det er der en overvejelse omkring etik og hvad, der er i orden i forhold til andre mennesker. Måske ville du synes det var skønt, hvis en eller flere dagdrømte om dig eller stræbte efter dig, og måske ville du synes at det var grænseoverskridende og endda at de invaderede dit personlige felt. Det er også værd, at tage hensyn til i dine visualiseringer. En ting er kendte mennesker, som skuespillere, sportsstjerner eller tilsvarende. De har stillet sig til rådighed i det offentlige rum, som en type, ikke med dem selv som person. Derfor er det helt i orden, at bruge en af dem som udgangspunkt, hvor det er noget andet med helt kollegaen, eksmanden, klassekammeraten, naboen osv.

 

Ønsket om at en specifik person skal indtage en bestemt rolle i dit liv har formentlig en årsag. Så hvis det er svært at slippe ønsket og tanken om den ene til fordel for et mere generelt ønske, så kan det være værd, at kigge på hvad det helt præcist er, at du tror/fornemmer at dette særlige menneske kan give dig – Tryghed, omsorg, følelsen af at være ok eller noget andet. Hvad det end er, så er det et vigtig input til det generelle ønske.

 

Hvad det end er du ønsker af en relation, så start med at give det til dig selv.

En af grundene til at visualisering fungerer så godt og formulering af ønsket skal være i nutid er den simple at du skal kende det du søger. Du skal kunne sætte dig ind i en tilstand, hvor du har det du ønsker at manifestere. Hvis du ikke kender det i forvejen, så kan du heller ikke finde det.

I praksis betyder det, at du ikke kan manifestere noget du føler, at du mangler. Langt de fleste ønsker at manifestere noget de ikke har. Oftest er det netop det du ikke har, du giver fokus og hvis du forsøger at manifestere i det udgangspunkt, så er det netop det du får mere af – altså ingenting. Hvis du skal have det til, at blive til noget, så må du begynde at finde det du faktisk har.

Hvis det handler om en kæreste eller et venskab, så tag udgangspunkt i en anden positiv relation, som giver dig bare en lille snert af det du ønsker dig. Måske kender du den positive følelse fra relationen til et familiemedlem, en lærer eller et menneske du af en eller anden grund ikke ser længere. Så tag dit udgangspunkt lige der. I det kendskab til den positive erfaring du rent faktisk har.

Begynd at dyrke og elske de dele af dit liv, der fungerer. De områder af dit liv, der gør dig ressourcefyldt og glad, og hvis du ikke synes du har nogen, så led efter dem. De er der et eller andet sted, også selvom det måske kun er i korte øjeblikke, så findes de. Måske har du brug for hjælp til at finde dem eller huske dem, opsøg dem og lad dem vokse og gro, så du kan hjælpe dem med at fylde mere i dit liv og give dit et nyt udgangspunkt.

 

 

 

Særlig vigtigt, når du bruger loven om tiltrækning.

Et blidt pust er nok til at drømmen flyder ud, du skal ikke forcere

Send drømmen ud og lev så livet i nuet

Det gælder både i forhold til relationer og generelt i livet. Lad være med at visualisere og leve i fremtiden eller fortiden for din sags skyld. Hvis du hele tiden er fyldt op af drømmen om det du gerne vil manifestere, så er du ikke tilstede nu, hvor tingene sker.

Fremtiden er der nemlig ikke endnu, og indeholder et utal af muligheder afhængig af de valg du træffer. Selvom du har givet fremtiden form og indhold, så er den endnu kun en tanke. Tanken eller visualiseringen skal bruges til at sætte intentionen. Hvis du hele tiden har dit fokus ude i det, der endnu ikke er sket, så er du ikke bevidst og tilstede i de valg, der kræves i nuet for at få det til at ske.

Det er nemlig de konkrete valg og handlinger du foretager nu, der er fundamentet. Det er nu du skaber muligheden for at den fremtid du visualiserer bliver til virkelighed. Hvis du er så optaget af din intention, at du glemmer at være tilstede. Ja, så kan det betyde, at du slet ikke får øje på den åbning, der viser sig. Når bevægelsen mod en manifestation begynder at ske, så er det nemlig ikke længere noget i fremtiden, , så sker det aktivt lige nu og i rummet omkring dig. Derfor er det vigtigt hele tiden, at være klar i intentionen og samtidig huske at leve i nuet.

Dette indlæg er en redigeret udgave af et indlæg, der oprindeligt blev udgivet i april 2017