Hej Lisbeth,

Jeg har læst dit indlæg om loven om tiltrækning – og nu vil jeg spørge om du kan hjælpe mig med den rigtige formulering af mit mål.

Jeg vil gerne leve og leve godt af min forretning som coach/mentor

Hilsen Gitte

 

Hej Gitte,

Tak for din besked – jeg elsker uddybende spørgsmål, jeg bliver selv klogere hver gang.

Nu er det jo dit mål, der skal formuleres, så jeg vil ikke kunne give dig en hel specifik formulering – simpelthen fordi det er dit mål, og dit ønske.

Du er ikke alene med dit mål, så derfor svarer jeg lidt generelt på dit spørgsmål – og indrager noget af den viden jeg har fra mine klienter med samme mål.

Du behøver ikke trylle for at få opfyldt dine ønsker

Loven om tiltrækning behøver ikke være magi

Jeg har i mit indlæg med vilje valgt, at tage den helt pragmatiske og nede på jorden tilgang til loven om tiltrækning og den holder jeg fast i her. Der er selvfølgelig også en mere energimæssig eller lad os sige spirituel tilgang. Den vil jeg ikke komme ind på her for den er understøttes af den praktiske tilgang. Dit mål skal formuleres helt i overensstemmelse med dig og dit rene ønske. Det vil sige helt uden men’er måske eller bare fordi’er.

Du skriver, at du gerne vil kunne leve og leve godt af din forretning som coach/mentor.

Det er jo et meget fint mål… og så er der alligevel en del spørgsmål, der melder sig.

 

Har du gjort dig helt klart, hvad leve af vil sige for dig? – Hvad er det, at leve godt – for dig?

 

Så hvad vil det sige, at kunne leve af – jeg antager, at det er rent økonomisk, så hvor meget skal der til? Helt konkret tallet på bundlinjen – og hvor mange timer om ugen/måneden/året vil du bruge på det – og er det realistisk at tjene xx kroner på yy timer om ugen? Og et godt råd fra en der lever af sin terapeut virksomhed – husk, at indregne administrative timer, markedsføring, moms osv osv

Leve godt, vil det sige have råd til x, q og u eller er det holde mere fri, have tid til …, personligt overskud…

Du skal nemlig sørge for, at have begge dimensioner med – leve godt er jo ikke nødvendigvis kun økonomi.  Der skal være balance i tingene – ellers vil du ubevidst begynde, at modarbejde dig selv –penge er meget godt, men dit mål skal faktisk passe ind på alle niveauer af maslows behovspyramide,hvis det skal være rigtig godt.

En skematisk oversigt over maslows behovspyramide

Maslows behovspyramide beskriver ganske fint hvordan basale behov skal dækkes før mennesker kan rette fokus med mere abstrakte behov

Ikke at selve målet skal tilfredsstille dem alle, men der skal levnes plads i den hverdag til, at nå op til det niveau, som dit mål er på.

Det næste svære punkt er, at dit mål skal være rent – og det er så her det spirituelle kommer ind. For du skal være helt klar på, at det at du når dit mål ikke går ud over andre. Det er her det kan blive rigtig svært, for hvis du bruger den tid, du skal for at opbygge en fornuftig forretning, så har du måske ikke tid til familien, vennerne – måske føler du, at du tager forretning fra andre. Du kan have dårlig samvittighed over, at tage betaling for din tid hos klienter på SU eller kontanthjælp eller… Det kan også være noget helt andet – og så må du tage hånd om ”forhindringen”, så ønsket bliver rent. Enten ved at finde en praktisk løsning eller ved at få forhindringen bearbejdet. Det med at være ren i sin tilgang, få du lige et eksempel på: Så let kan det være at manifestere

 

Så præcis hvordan det skal formuleres for dig afhænger af dit værdisæt og dine behov.

 

Med udgangspunkt i de værdisæt og behov jeg tidligere har mødt hos klienter, så kunne en formulering være:

“Jeg tjener nok på mit arbejde som coach/mentor til, at jeg kan føle mig tryg og fri. Det er for mig xx kroner om året, som vil sikre …(bolig, børn, …)”

Loven om tiltrækning handler meget om intention, og intention vises allerbedst med handling – så få afklaret eventuelle tvivl og tag de nødvendige skridt, så åbner vejen sig. Hvis man vil igennem en dør, må man starte med at sikre sig, at den er åben.

Jeg håber, at mit svar har givet en bedre forståelse. Hvis du har brug for afklaring eller uddybning i forhold til mit svar, så er du velkommen til, at skrive igen.

Hvis du har brug for helt konkret sparring i forhold til din formulering eller arbejde med en forhindring, så er du velkommen til, at booke en session enten i Roskilde eller via Skype.