Tidslinje kursus – Slip fortiden og skab den fremtid du ønsker

Med tidslinjen ryddes, der op i fortiden, så kursen kan sættes mod fremtiden

Giv slip på balasten, så du kan flyve ud over din fremtid

Har du nogensinde fået at vide, at du overreagerede – og du ikke var enig? Eller undgår du arrangementer, hvor du risikerer at opleve ubehagelige følelser. Har du sat mål for fremtiden, og ladet dem løbe ud i sandet? Oplever du, at dagene bare flyder forbi?

 

Sådan behøver det ikke at være!

 

Fortiden er trods alt kun fortid, og alligevel kan den hæmme og begrænse dig i de valg, du tager for din fremtid. På denne 2-dages workshop vil du lave en intensiv oprydning i dit ubevidste og find ressourcerne til at gøre det, du altid har drømt om.

 

Vores erfaringer og de minder, der følger med dem, påvirker den måde, vi lever vores liv på. De påvirker vores selvopfattelse og forhindrer os i at leve det liv, vi ønsker.

 

Har du prøvet:

 

 • Ikke at føle dig god nok
 • At være uforholdsmæssigt nervøs
 • At have besluttet dig for noget, og alligevel ikke gjort noget ved det
 • At føle dig begrænset
 • At du burde være bedre, klogere, smukkere …
 • At du var for meget eller for lidt
 • Eller …. [indsæt selv en følelse eller negativ tanke her]

Du har måske prøvet at beslutte dig for, at NU skal det være anderledes. Måske har du endda brugt al din viljestyrke og gennemført en ændring for så udmattet være faldet tilbage i de gamle følelser eller mønstre efter et stykke tid.

 

Skønne spildte kræfter! …og du har INGENTING fået ud af det eller endnu værre blot  en bekræftelse af de gamle negative forestillinger om dig selv.

Lad mig fortælle dig, at det kan blive anderledes. Du kan gennemføre en ændring, der holder. Det er hårdt arbejde – Ja. Med de rigtige teknikker er det muligt at undgå at falde tilbage. Når der ikke længere er noget at falde tilbage på.

 

På denne workshop vil du blive hjulpet til:

 • At slippe de gamle negative følelser.
 • At slippe begrænsende/hæmmende overbevisninger
 • At skabe den fremtid, som du ønsker.

 

Du får:

 

 • Teknikker til at gøre status i dit liv.
 • Hjælp til at slippe mindst 3 gamle negative følelser eller overbevisninger
 • De ressourcer netop du skal bruge for at skabe din fremtid.
 • En metode til at sætte mål og lægge planer, der holder.

 

 

Helle Henriksen siger om tidslinje kurset:

 

Det var den perfekte kick-start på rejsen mod mine mål. Jeg har længe spændt ben for mig selv og ikke helt kunne finde frem til hvor mine begrænsninger lå. Rejsen tilbage over tidslinjen fik det til at stå klart for mig. Lisbeth har en kanon kombination af både nærvær og professionalisme. Hun holdt mig fast med din rolige stemme, førte mig gennem alle situationerne i trancen og guidede mig til at finde og implementere de nye overbevisninger og ressourcer.

 

Det har virkelig været noget af en øjenåbner, Tak!  

 

Du kan finde flere tilbagemeldinger nederst på siden.

 

Slip fortiden og skab den fremtid du ønsker er til dig, der ønsker noget nyt af dit liv. Det kan være dig, der vil:

 

 • Skifte job eller bare finde et
 • Finde en ny kæreste
 • Starte som selvstændig
 • Bede om lønforhøjelse
 • Skilles
 • Eller dig, der ønsker, at der skal ske noget nyt i dit liv.

 

Efter denne weekend vil du have konkrete og effektive redskaber til selv at sætte nye mål, du vil have viden om, hvordan tanker skabes og hvordan de påvirker dig.

 

 

hypnoterapeut og coach

Lisbeth Lysdal er hypnoterapeut , NLP terapeut og coach

Lisbeth Lysdal

 

Hypnoterapeut, NLP terapeut, coach og projektleder har årelang erfaring i arbejdet med mennesker i forandring. Hun er specialist i at støtte mennesker i at nå deres personlige mål. 

Ved hjælp af coaching, NLP og hypnose har hun med succes gennem 1:1, workshops og kurser hjulpet mennesker til at skabe et mere givende og positivt liv både privat og på arbejdspladsen. 

Deltagerpris : Kr 2000 inkl moms.

 

Prisen for dette intensive 2-dages kursus er inklusiv kaffe/te og eftermiddagskage, kursus materiale samt individuel støtte og sparring er:

 

Det er ikke dyrere end 2 coaching eller terapi sessioner, og du får redskaberne med hjem til senere brug.

 

Der er 10 pladser på workshoppen. De bliver solgt efter først til-mølle.

 

 

Workshoppen finder sted:

 

Nye datoer på vej

 

begge dage fra kl. 10-17

 

 

Tilmelding

 

tilmelding på mail lisbeth@lisbethlysdal.dk eller telefon 30 742 642

eller via online booking. Link kommer senere.

 

 

Det er virkelig en dyb og transformerende rejse man kommer ud på, uforløste følelser dukker op og bliver bearbejdet.
Under én af de mange tidsrejser vi var på, dukkede der noget helt nyt op for mig, det var en oplevelse fra jeg var 7 år, som blev ændret fra noget ubehageligt til en god oplevelse.
Når Lisbeth guider har hun en meget behagelig stemme og man føler sig fuldstændig tryg.
Jeg vil anbefale alle at tage et Tidslinje kursus da det på en eller anden måde får ryddet ud/op i fortiden på en behagelig måde.
Det er hårdt arbejde og man bliver træt, men det er træt på den gode måde.
Man kan selvfølgelig ikke ændre på hvad der er sket i sin fortid, men man kan ændre på hvilken betydning man vil give disse oplevelser.
Samtidig med at der bliver ryddet op så bliver der også udarbejdet en handlingsplan for de næste 3 år ud i fremtiden.
Der arbejdes med et NLP ”værktøj” hvor man finder ind til, om det man går og ønsker sig, nu også er helt realistisk. Stine

 

 

Jeg gik ind til tidslinjekurset uden helt at vide hvad det var og uden nogle specifikke forventninger. Det er stadig svært at forklare – det skal opleves.
Kurset indebærer nogle intense dage, hvor man får tænkt over nogle ting, som man ikke tænker over til hverdag, man får reflekteret over blandt andet sine værdier, begrænsninger, fortid, nutid og fremtid. 

 

 

Lisbeth guidede os gennem tidslinjerejserne med sin rolige behagelige stemme – aldrig har jeg været så afslappet i min krop i vågen tilstand.
Der blev givet konkrete redskaber til at arbejde med en individuel målsætning, så tidslinjekurset naturligt rækker ud over mere end de to kursusdage, og tanker bliver gjort til handling.  
Tidslinjekurset har givet mig en indsigt jeg vil have med mig længe.  Anne, 23 år

 

 

Jeg var på tidslinjekursus i det tidlige forår 2014. Jeg havde ingen forventninger til kurset, da jeg ikke selv havde opsøgt det men havde hørt om det fra en veninde. Mens jeg skriver dette, er det omkring en måned siden, jeg var på kurset, og jeg har på den måde haft god mulighed for at reflektere over mine resultater. 

 

Jeg startede i behandling for en depression i efteråret 2013, og de gode og dårlige perioder har været svingende. Ved hjælp af tidslinjekurset er jeg begyndt at tænke anderledes og opfatte verden på en mere positiv måde. Da weekenden for kurset var gået, havde jeg en dejlig og befriende følelse i kroppen. Jeg følte for første gang i mange år at jeg fortjerner at være glad, og at jeg er klar til det. Jeg har fået nogle redskaber med, som jeg tænker på og bruger ofte. Jeg har altså haft en virkelig god oplevelse med kurset, og selvom jeg stadig har mine dårlige perioder, er jeg kommet meget længere i min kamp for at komme sygdommen til livs. 

 

Tak Lisbeth, for en fantastisk oplevelse!   Lisa, 23 år

 

 

Kære Lisbeth 
I starten af året, deltog jeg i tidsliniekursus hos dig. Fantastisk rejse !!
Så bl.a. situationer fra barndommen, jeg end ikke husker, og som i mit voksenliv har spændt ben for mig. Ikke ubehagelige ting, men  ting der har styret mig som voksen. Jeg  undres over hvor lidt der skal til, både for at blokere for det gode liv, men mest af alt hvor let jeg fik ryddet det af vejen, noget der har fyldt så meget, endda uden at jeg var klar over det.  
Fra dag 1 har der været en mærkbar forskel.
I dag 4 mdr senere, kan jeg se hvor meget jeg har rykket mig på min personlighed, og fortsat gør det.
Jeg tør være mig, stå ved mine meninger og bedst af alt tør jeg sige fra når noget ikke føles rigtigt. Det gælder både i nære relationer og overfor autoriteter. Noget der virkelig har været en  kamp for mig.
Jeg har i størstedelen af mit liv  været en “pleaser”. Før i tiden tænkte jeg af når jeg sagde nej, ville mennesker omkring mig nok blive kede af det, i dag kan jeg se at det ikke er sådan,  der hvor mavefornemmelsen ikke vil være med, bliver der nu sagt fra.
Jeg kan varmt anbefale kurset til alle! Lisbeth, du  er utrolig behagelig, og en god tryg følelse strømmer en i møde fra starten.

Du forstår i den grad at respektere det enkelte menneske, der var tid, rum og overskud til ALLE der deltog.
Til dig der vælger tidsliniekursus hos Lisbeth vil jeg sige, “velkommen i dit nye liv” 
Mange taknemmelige hilsener fra Linda

Modtag guide til drømmetydning - klik her
Luk
Privatlivspolitik