REIKI 1

Reiki 1 er en healing, der kan læres af alle.

Reiki er en healingsform, der benytter en universel livsenergi, som er tilstede i alt. Healingsformen bygger ikke på en religion. Reiki kan benyttes af alle. Du kan med reikihealingen selvheale og/eller videreføre healingsenergien til andre.

Reiki 1

Her lærer du at forbinde dig til den universelle livsstrømning.

Reiki 1 handler primært om selvhealingStrømningen kan du bruge til selvhealing, og du vil også lære hvordan du videreføre energien til andre.

Reiki 1 kan være en stor hjælp til dig, der arbejder med andre mennesker i din hverdag. Uanset om du er behandler eller omsorgsperson, så kan healingsstrømningen hjælpe dig til at fastholde dig selv og din egen balance.

For dig, der er særligt sensitiv kan reiki også være en stor hjælp til at støtte dig selv og lære at skelne det du sanser. Reiki er et godt redskab i din personlige udvikling og i dit arbejde med andre.

Der er ingen krav om tidligere erfaring med healing eller spiritualitet for at lære Reiki. Du modtager på kurset materiale med instruktion i forskellige øvelser i selvhealing og forskellige placeringer af hænderne, som kan bruges som inspiration, hvis du healer andre.

Du vil i løbet af kurset modtage en indvielse til Reiki energien. Der er mere tale om en dyb healing, som gør det muligt for dig at forbinde dig så rent som muligt til denne strømning.

 

Ved kursets afslutning modtager du et diplom for at have gennemført Reiki 1.

Kurset varer en hel dag og der er også en halv dags opfølgning efter 1 måned.

Du skal være opmærksom på, at et kursus i reikihealing kan sætte gang i indre processer. Det er muligt, at gamle mønstre eller sygdomme viser sig igen i en periode. Nogle oplever at de har symptomer på udrensning efter et reikikursus. Det er blot en del af en proces.

Næste kursus afholdes den 29-30. august 2020.

Nye datoer kommer senere

I disse kurser arbejdes intuitivt med reiki energien, og kurserne er ikke reiki alliancekurser.

Pris 1.800 kr.

Hvis du allerede har taget Reiki 1, så kan du forstærke din kontakt til Reiki energien med Reiki 2.

 

Kurset afholdes ved

Ro’s Kilde

Vindingevej 34E

4000 Roskilde

Du skal selv medbringe frokost. Alternativt er der en bager og et pizzaria lige i nærheden.

Der vil være vand, te, kaffe og lidt salt/sødt til rådighed i pauserne.

 

Ro’s Kilde er et sko-frit center, så du kan låne et par hjemmesko, medbringe dine egne eller vælge at gå på strømpesokker.

Centret er placeret 10-15 minutters gang fra Roskilde St.

Der er parkeringsplads ved døren og fri parkering på Vindingevej (husk, at hjulene ikke må være på cykelstien)