Meditationsaften

Meditationsaftenerne er for alle med interesse for selvudvikling og spiritualitet.

Hver aften vil bestå af 1-2 guidede meditationer og er for max 6 deltagere. Efter meditationerne er der mulighed for at stille spørgsmål til din oplevelse. Dele den med gruppen og udveksle erfaringer relateret til aftenens emne.

Du behøver ikke at have mediteret før. Hvis du kan sidde på en stol og lytte med lukkede øjne, så kan du deltage på disse aftener.

Oplevelserne under guidede meditationer er meget forskellige. Nogle ser billeder, andre via fornemmelser og nogle oplever en rolig tilstand, hvor der ikke sker så meget. Der er ikke nogen oplevelse, der er mere rigtig end de andre. For de fleste bliver billeder og fornemmelser tydeligere med øvelsen.

Meditation i en gruppe

De fleste oplever, at det at meditere i en gruppe giver en dybere og mere nærværende oplevelse. Det er nemt at være fokuseret, når hele gruppen bevæger sig ind i den samme meditation. Hvis man sidder alene, vil man specielt når man starter med meditation opleve, at det er nemt at lade opmærksomheden søge andre steder hen. Det er et godt sted, at starte hvis man er nybegynder og ønsker at dykke ned i sin egen spiritualitet og sine egne indre oplevelser. Du kan få hjælp og vejledning til din egen praksis.
Aftenerne er også for dig, der ønsker at lade dig inspirere og finde nye felter du kan afdække og udforske i den meditationspraksis du måske allerede har.

 

Hver aften har sit eget tema, som er det overordnede emne for aftenens meditationer. 

Temaerne vil variere fra aften til aften. 

 

 

Meditationsaftenerne foregår den sidste tirsdag i hver måned i tidsrummet kl 19-21. Der afholdes ikke meditationsaften i juli og december måned.

Grupperne vil variere fra gang til gang, da aftenerne foreløbig afholdes som enkeltstående arrangementer.

Pris 150 kr.

30/4 -2019: De 12 porte

Denne aften rejser vi gennem de 12 porte og finder ressourcerne, der gemmer sig når vi træder ind gennem den enkelte port. Rejsen gennem de 12 porte giver muligheden for at føle sig centreret. 

Du kan tilmelde dig her

28/5-2019: På besøg i krystallerners univers

Mange er med rette fascineret af sten og krystaller. Krystallerne bliver formet langsomt og har hver deres farve og struktur. Denne aften rejser vi ind i krystallernes univers og forbinder os med deres struktur. 

Du kan tilmelde dig her

25/6-2019: Lyset i dig

Nu hvor vi kan lade os fylde af sommerens lys, er det naturligt at booste og forstærke dit indre lys. Denne aften arbejder vi med forbindelsen til lyset og det helt særlige og unikke lys i dig. 

Du kan tilmelde dig her

27/8-2019: Din personlige styrke

På denne aften handler det om at finde dine indre styrker frem. At få øje på alle de ressourcer, som du måske har glemt at du har i dig. Det er tid til at stå stærkt på dit eget fundament.

Du kan tilmelde dig her

24/9-2019: En dans med elementerne

Du lever i den verden, der omgiver dig. En verden bygget af nogle helt grundlæggende elementer. Denne aften træder vi ind i livets dans med elementerne og vores egen skaberkraft. 

Du kan tilmelde dig her

29/10-2019: Find din vej

Uanset hvor langt du er på rejsen gennem livet, så er der altid en mulighed for at lægge ruten om. Denne aften bevæger vi os ind på den sti vi betræder lige nu. Det kan være, at vejen findes, så den bliver mere synlig. Måske er det tid til at lægge en ny rute eller bare rydde nogle småsten af vejen, så den bliver nemmere at gå.

Du kan tilmelde dig her

26/11-2019: Tillid og hengivenhed

Hvad ville der ske hvis du holdt op med at kæmpe. Hvis du stolede på, at du er på rette spor og lod din intuition guide dig på din rejse gennem livet. 

Du kan tilmelde dig her

Meditationsaftener afholdes ved

Ro’s Kilde

Vindingevej 34C

4000 Roskilde

Der vil være vand, te, kaffe og lidt salt/sødt til rådighed i pauserne.

 

Ro’s Kilde er et sko-frit center, så du kan låne et par hjemmesko, medbringe dine egne eller vælge at gå på strømpesokker.

Centret er placeret 10-15 minutters gang fra Roskilde St.

Der er parkeringsplads ved døren og fri parkering på Vindingevej (husk, at hjulene ikke må være på cykelstien)

 

Modtag guide til drømmetydning - klik her
Luk
Privatlivspolitik