Meditationsaften

Meditationsaftenerne er for alle med interesse for selvudvikling og spiritualitet.

Hver aften vil bestå af 1-2 guidede meditationer og er for max 6 deltagere. Efter meditationerne er der mulighed for at stille spørgsmål til din oplevelse. Dele den med gruppen og udveksle erfaringer relateret til aftenens emne.

Du behøver ikke at have mediteret før. Hvis du kan sidde på en stol og lytte med lukkede øjne, så kan du deltage på disse aftener.

Oplevelserne under guidede meditationer er meget forskellige. Nogle ser billeder, andre via fornemmelser og nogle oplever en rolig tilstand, hvor der ikke sker så meget. Der er ikke nogen oplevelse, der er mere rigtig end de andre. For de fleste bliver billeder og fornemmelser tydeligere med øvelsen.

Meditation i en gruppe

De fleste oplever, at det at meditere i en gruppe giver en dybere og mere nærværende oplevelse. Det er nemt at være fokuseret, når hele gruppen bevæger sig ind i den samme meditation. Hvis man sidder alene, vil man specielt når man starter med meditation opleve, at det er nemt at lade opmærksomheden søge andre steder hen. Det er et godt sted, at starte hvis man er nybegynder og ønsker at dykke ned i sin egen spiritualitet og sine egne indre oplevelser. Du kan få hjælp og vejledning til din egen praksis.
Aftenerne er også for dig, der ønsker at lade dig inspirere og finde nye felter du kan afdække og udforske i den meditationspraksis du måske allerede har.

 

Hver aften har sit eget tema, som er det overordnede emne for aftenens meditationer. 

Temaerne vil variere fra aften til aften. 

 

 

Meditationsaftenerne foregår den sidste tirsdag i hver måned i tidsrummet kl 19-21. Der afholdes ikke meditationsaften i juli og december måned.

Grupperne vil variere fra gang til gang, da aftenerne foreløbig afholdes som enkeltstående arrangementer.

Pris 150 kr.

29/1 -2019: At rejse udenfor tid, sted og rum

Din forståelse af verden bygger på den opfattelse af tid, sted og rum. På denne aften arbejder vi gennem meditationerne med din forståelse af tidsbegrebet og din oplevede virkelighed. Vi opløser vores opfattelse af begreberne og samler den på ny.

Denne aften er afholdt

26/2 -2019: Dit indre bibliotek

I hverdagen er de færreste bevidste om al den viden og indsigt de bærer rundt på. Vi rejser ind i det indre bibliotek og undersøger den viden, der ligger og finder skjulte skatte frem.

Du kan tilmelde dig her

26/3 -2019: Kroppens visdom

Denne aften handler om din krop og alt det den gerne vil fortælle dig. I en travl hverdag er det nemt, at overhøre den stille hvisken og de fine signaler kroppen sender til dig om dit helbred og din evne til at drage omsorg for kroppen. Denne aften handler om det din krop virkelig gerne vil fortælle dig, når du giver dig tid til at lytte. 

Du kan tilmelde dig her

30/4 -2019: De 12 porte

Denne aften rejser vi gennem de 12 porte og finder ressourcerne, der gemmer sig når vi træder ind gennem den enkelte port. Rejsen gennem de 12 porte giver muligheden for at føle sig centreret. 

Du kan tilmelde dig her

28/5-2019: På besøg i krystallerners univers

Mange er med rette fascineret af sten og krystaller. Krystallerne bliver formet langsomt og har hver deres farve og struktur. Denne aften rejser vi ind i krystallernes univers og forbinder os med deres struktur. 

Du kan tilmelde dig her

25/6-2019: Lyset i dig

Nu hvor vi kan lade os fylde af sommerens lys, er det naturligt at booste og forstærke dit indre lys. Denne aften arbejder vi med forbindelsen til lyset og det helt særlige og unikke lys i dig. 

Du kan tilmelde dig her

Meditationsaftener afholdes ved

Ro’s Kilde

Vindingevej 34C

4000 Roskilde

Der vil være vand, te, kaffe og lidt salt/sødt til rådighed i pauserne.

 

Ro’s Kilde er et sko-frit center, så du kan låne et par hjemmesko, medbringe dine egne eller vælge at gå på strømpesokker.

Centret er placeret 10-15 minutters gang fra Roskilde St.

Der er parkeringsplads ved døren og fri parkering på Vindingevej (husk, at hjulene ikke må være på cykelstien)

 

Modtag guide til drømmetydning - klik her
Luk
Privatlivspolitik