Meditationsaften

Meditationsaftenerne er for alle med interesse for selvudvikling og spiritualitet.

Hver aften vil bestå af 1-2 guidede meditationer og er for max 6 deltagere. Efter meditationerne er der mulighed for at stille spørgsmål til din oplevelse. Dele den med gruppen og udveksle erfaringer relateret til aftenens emne.

Meditationerne foregår siddende på stole.

De fleste aftener vil der være krystaller i midten af cirklen til at samle fokus for gruppen.

Du behøver ikke at have mediteret før. Hvis du kan sidde på en stol og lytte med lukkede øjne, så kan du deltage på disse aftener.

Oplevelserne under guidede meditationer er meget forskellige. Nogle ser billeder, andre via fornemmelser og nogle oplever en rolig tilstand, hvor der ikke sker så meget. Der er ikke nogen oplevelse, der er mere rigtig end de andre. For de fleste bliver billeder og fornemmelser tydeligere med øvelsen.

Meditation i en gruppe

De fleste oplever, at det at meditere i en gruppe giver en dybere og mere nærværende oplevelse. Det er nemt at være fokuseret, når hele gruppen bevæger sig ind i den samme meditation. Hvis man sidder alene, vil man specielt når man starter med meditation opleve, at det er nemt at lade opmærksomheden søge andre steder hen. Det er et godt sted, at starte hvis man er nybegynder og ønsker at dykke ned i sin egen spiritualitet og sine egne indre oplevelser. Du kan få hjælp og vejledning til din egen praksis.
Aftenerne er også for dig, der ønsker at lade dig inspirere og finde nye felter du kan afdække og udforske i den meditationspraksis du måske allerede har.

 

Hver aften har sit eget tema, som er det overordnede emne for aftenens meditationer. 

Temaerne vil variere fra aften til aften.

 

 

Meditationsaftenerne foregår den sidste tirsdag i hver måned i tidsrummet kl 19-21. Der afholdes ikke meditationsaften i juni, juli og december måned.

Grupperne vil variere fra gang til gang, da aftenerne foreløbig afholdes som enkeltstående arrangementer.

Pris 150 kr.

27/8-2019: Lyset i dig

Nu hvor sommeren nærmer sig sin afslutning, er det naturligt at booste og forstærke dit indre lys. Denne aften arbejder vi med forbindelsen til lyset og det helt særlige og unikke lys i dig.

Du kan tilmelde dig her

24/9-2019: En dans med elementerne

Du lever i den verden, der omgiver dig. En verden bygget af nogle helt grundlæggende elementer. Denne aften træder vi ind i livets dans med elementerne og vores egen skaberkraft.

Du kan tilmelde dig her

29/10-2019: Vejen hjem

Uanset hvor langt du er på rejsen gennem livet, så er der altid en mulighed for at lægge ruten om. Denne aften bevæger vi os ind på den sti vi betræder lige nu. Det kan være, at vejen findes, så den bliver mere synlig. Måske er det tid til at lægge en ny rute eller bare rydde nogle småsten af vejen, så den bliver nemmere at gå.

Du kan tilmelde dig her

26/11-2019: Ind i krystallernes univers

Denne aften bevæger vi os ind i krystallernes verden. For at opleve deres struktur og den dybe healing de stiller til rådighed. De er skabt af Jordens og kan vise os aspekter af os selv og livet gennem deres form og farve. 

Du kan tilmelde dig her

Meditationsaftener afholdes ved

Ro’s Kilde

Vindingevej 34C

4000 Roskilde

Der vil være vand, te, kaffe og lidt salt/sødt til rådighed i pauserne.

 

Ro’s Kilde er et sko-frit center, så du kan låne et par hjemmesko, medbringe dine egne eller vælge at gå på strømpesokker.

Centret er placeret 10-15 minutters gang fra Roskilde St.

Der er parkeringsplads ved døren og fri parkering på Vindingevej (husk, at hjulene ikke må være på cykelstien)

 

Modtag guide til drømmetydning - klik her
Luk
Privatlivspolitik