På kursus med regressionsterapi arbejdes med fortid, nutid og fremtid

Kursus med tidslinje arbejde er arbejde i fortiden, der sigter mod at fjerne forhindringen i at nå den ønskede fremtid

En gang året – holder jeg en weekend, et kursus der arbejder med fortid, nutid og fremtid.

Det er en 2 dages workshop, hvor der arbejdes intenst med de ting i fortagen, der holder dig fast – det vil flere ture tilbage over tidslinien med regression til barndom eller tidligere liv for at fjerne begrænsende overbevisninger eller uforløste følelser. Det der forhindrer dig i, at nå det mål du egentlig ønsker, det mål som du af den ene eller anden grund ikke er nået endnu.

Måske ved du ikke engang hvad det er der begrænser dig, måske ved du det godt – du har bare ikke fundet ud af hvad du skal gøre ved det.

Uanset om det handler om angsten for at træde ud i noget helt nyt, at alt skal være lidt for perfekt til at du kommer videre eller du bare ikke får tingene gjort, så kan regressionsterapi hjælpe.

Sådan en weekend arbejdes med forhindringer og derefter skal det jo bruges til noget, så der arbejdes også med fremtiden  – at finde de indre ressourcer, der gør at du kommer i mål og derhen hvor du ønsker.

Kursus med regressionsterapi

På et tidslinje kursus arbejdes med regressionsterapi, hvor en gruppe guides fælles, og du tager så din egen udfordring med tilbage i tid  – henter de ressourcer, som du skal bruge og tager dit eget mål med ud i fremtiden.

Rigtig mange har glæde af, at kunne vende deres oplevelser med andre – og lære konkrete teknikker til selv at arbejde med målsætning og ressourcer fremadrettet. Hvis du er en af dem, så er Slip fortiden og skab din egen fremtid noget for dig. Du kan læse mere om kurset og andres oplevelser her

Alternativet er regression eller hypnoterapi i 1-1 session

Hvis du derimod ikke har lyst til at være sammen med andre i så dyb og transformerende en proces som det kan være at opleve dig selv i tidligere tider eller andre kroppe, så har du også muligheden for at vælge regressionsterapi i en individuel session.