Koderne til din energi – Heldags introduktionsworkshop

På denne workshop bliver du introduceret til en meget praktisk og simpel metode til at arbejde med din energi, dine chakra og dit åndedræt.

Denne workshop er for dig, der

  • ønsker simple og praktiske redskaber til dit eget personlige arbejde
  • allerede kender din historie og ønsker en anden tilgang til selvudvikling
  • er træt af at føle dig begrænset
  • har en fornemmelse af at der er mere du kan gøre
  • allerede oplever eller forstår at betydningen af din egen energi
  • har temaer i dit liv, som du ikke rigtig kan ”få skovlen under”
  • ved at der er mere du kan gøre

 

Koderne til din energi er et syv-trins program til at leve fra din sjælsessens. Det er en række metoder, der på en simpel og praktisk måde sætter dig i stand til at arbejde med dig selv. Dine begrænsende overbevisninger, dine opfattelse af livet.

Selvom der er meget mere, så er livet nu og i denne fysiske krop du har nu. Derfor er dette koncept funderet i kroppen.

Øvelserne og metoderne du møder på denne workshop kræver ikke at du deler din personlig historie. Øvelserne er individuelle og indøves i gruppen, hvor alle laver øvelsen.

Koderne til din energi er udviklet gennem 30 år af Dr. Sue Morter. Baseret på en personlig oplevelse af at være i dyb kontakt med sin sjæl har hun gennem årene udviklet et videnskabeligt baseret koncept, der sigter mod at genskabe den oplevelse og forståelse af hvem vi virkelig er som mennesker.

Dette er en introduktionsworkshop, og der vil på et senere tidspunkt komme muligheder for at dykke ned i arbejdet med de enkelte øvelser og specifikke temaer.

 

 

Du vil få introduktion til redskaber du selv kan bruge hjemme.

Workshoppen koster kun lidt mere end en terapisession, og du har efterfølgende muligheden for at bruge alle redskaberne hjemme hos dig selv.

Pris 1100 kr.

Nye datoer på vej

 

 

Der vil være vand, te, kaffe og lidt salt/sødt til rådighed i pauserne. Der er mælk og havredrik til rådighed. Hvis du har særlige krav til snacks i pauserne kan du selv tage med.

Du skal selv sørge for frokost. Der er køleskab, som du kan bruge til din madpakke.

Har du ikke mad med er der en bager og et pizzaria i nabobygningen, hvor du kan købe din frokost. Har du brug for større udvalg er Ro’s Torv inden for gåafstand.