Uanset hvordan du vælger at leve dit liv, kan du pludselig stå i en situation hvor du har en oplevelse af at noget er galt. Noget er ikke er helt som det skal være.

Du får måske fornemmelsen af, at du er gået i stå, at livet ligesom strømmer forbi dig uden, at du kan følge med. Det kan være følelsen af at noget, kunne være anderledes. Nogengange er du helt klar over hvad problemet er, og andre gange er det mere ubestemmeligt.

Du bliver måske ved med at støde på den samme type mennesker, der ikke er gode for dig. Måske ser du bare andres lykke og undrer dig over hvorfor du ikke kan eller må få den. Det kan også være, at du går rundt og slår dig selv i hovedet fordi  du skal tage dig sammen eller burde gøre det ene eller det andet.

Det kan være hverdagen pludselig virker stressfyldt eller kaotisk. Så du hurtigt mister overblikket og bliver trukket væk fra den vej du gerne ville gå.

Der kan også være perioder, hvor du føler dig fastlåst og oplever at uanset hvad du selv gør, så kommer du ingen vegne.

Du er ikke alene. Alle mennesker og JA – alle! Oplever en gang imellem, at livet slår knuder, at udfordringerne er lidt større end de synes er sjovt.
Forskellen er hvordan man håndterer udfordringerne og hvor mange tanker man bruger på dem. Hos nogle slipper de lynhurtigt og de er klar til at leve videre. Andre hænger fast i et spind af tanker eller følelser og har svært ved at gøre sig fri.

Du har sikkert hørt udtrykker, at det eneste der er konstant er forandring. Tingene ændrer sig hele tiden, og det kan være en udfordring fordi det velkendte for de fleste er trygt.

Om det er det ene eller andet du ønsker skal være anderledes, så er hypnoterapi, BWRT eller åndedrætsterapi et skridt på vejen.

Det kan også være en meditationsaftenworkshop dag, et healingskursus eller et længere forløb, der er svaret, så du kan gå vejen sammen med andre. Det er nogengange nemmere, når man har nogen at spejle sig i.